- 8,799
- 8,368
- 113
yok basket dedımO basket söylemez futboldur büyük ihtimal
yok basket dedımO basket söylemez futboldur büyük ihtimal
Baskete bı yönelme var dostyaw ne akıcısı mal gibi oynuyolar aynı ılk ceyrek ızledım nesine den amatör hepsi
Bunlar çok hızlı hücum ediyorlar bı per 10 dk fazla sürüyor :dyaw ne akıcısı mal gibi oynuyolar aynı ılk ceyrek ızledım nesine den amatör hepsi
Kırılma anlarında patladık hep cunku@Sahtiyan bu kadar çok kupon tutturup hedefe varamayan bı sen varsin galiba kanka
Alıştırdnız daBaskete bı yönelme var dost
hızl gıden atın poku misali oluyolarBunlar çok hızlı hücum ediyorlar bı per 10 dk fazla sürüyor :d
Bu ligte bı perde 79 sayı gördüm dost 10 dklik periyotta birde NBA gibi 12 dk olsa naparlardi gerisini sen dusunyaw ne akıcısı mal gibi oynuyolar aynı ılk ceyrek ızledım nesine den amatör hepsi
hangı mac la oBu ligte bı perde 79 sayı gördüm dost 10 dklik periyotta birde NBA gibi 12 dk olsa naparlardi gerisini sen dusun
Bakalim kimin dedigi gelcek.sen dediginde bakdim bn barem 44.5di ben ust dedim aen alt dedinyok basket dedım
Hadi bakalım en baba 40 cıkarBakalim kimin dedigi gelcek.sen dediginde bakdim bn barem 44.5di ben ust dedim aen alt dedin
Meksika ligi kanka sportbetin frebet verdiği zamanlarda oynamistimhangı mac la o
Güzel Bol şansevet arkadaşlar az önceki maçın 169.5 üstüne kasa bastık gelirse kaza 400
Barem 173 bu kez olsunevet arkadaşlar az önceki maçın 169.5 üstüne kasa bastık gelirse kaza 400