- 59,523
- 26,809
- 113
Senin gibiler anca onu yapar zaten benim naptığım seni hiç alakadar etmez hadi eyvyazarım saga sola dalasma o zaman , senın yuzunden banlanıyo mıllet salca olmamayı ogren
Senin gibiler anca onu yapar zaten benim naptığım seni hiç alakadar etmez hadi eyvyazarım saga sola dalasma o zaman , senın yuzunden banlanıyo mıllet salca olmamayı ogren
Ora bura diye biseymi var knka tapulu malmi burasiya ne ıma yapıcam, oradakı arkadaslar ugrayınca buraya sordum ne oldu durum dıye
yok knka ben adamı normal sekılde sordum noldu dıye , hatta sende cevap verdın rol acılmadı dıye oyle basıt bıseydı, hemen bı yerlere cekmeye kalkıyolarOra bura diye biseymi var knka tapulu malmi burasi
Ne insanlar var hey yavrum hey selam almazlar kendileti 3.5 kişi takılırlar forum resmen askerdeki gibi gruplara ayrılmışyok knka ben adamı normal sekılde sordum noldu dıye , hatta sende cevap verdın rol acılmadı dıye oyle basıt bıseydı, hemen bı yerlere cekmeye kalkıyolar
aynen sonra sınırlere hakım olamıyoz banlanıoz bunlar yuzundenNe insanlar gördüm herşey olabilir
Evet öyleaynen sonra sınırlere hakım olamıyoz banlanıoz bunlar yuzunden
allahtan 2. adım rahat geldı de , cekılmezdı bu olayların uzerıne
Aynen aynen girmiyor anlaşılanbetcolara bende giremiyorum @JustWatch