- 14,516
- 7,886
- 113
ne hatunlar gelır ıcıne 3 harflı kacmıs dıyeBunları hep ufurelim dost unutma bir ara
ne hatunlar gelır ıcıne 3 harflı kacmıs dıyeBunları hep ufurelim dost unutma bir ara
sıte yuuznden ne hale gelıolarUflemis Mehmet ona
Bizdeki üç harfliyle hepsini çıkarırızne hatunlar gelır ıcıne 3 harflı kacmıs dıye
Hmmmm sevdım 🥳baştan beridir takip eden 5 kişi var gözüme çarpan çekim gelince bir jestim olacak
Bir benbaştan beridir takip eden 5 kişi var gözüme çarpan çekim gelince bir jestim olacak
İsimleri söylrde reis beklemeyelim umutla 😂baştan beridir takip eden 5 kişi var gözüme çarpan çekim gelince bir jestim olacak
ısmını anma musallat olurlar 3 harflı ortanca harfi i de yeterBizdeki üç harfliyle hepsini çıkarırız
Şöyle konular beni korkutuyor yapmayın 😪😪ısmını anma musallat olurlar 3 harflı ortanca harfi i de yeter
zik o kanka hahaŞöyle konular beni korkutuyor yapmayın 😪😪
Ben varım da seni bilmem gözlerimiz ağrıdı 4 saattir rol takip ediyoruzİsimleri söylrde reis beklemeyelim umutla 😂
Kesene bereket dost veren el dolar kazandıkça güzelliğini yapıyorsun tebriklerbaştan beridir takip eden 5 kişi var gözüme çarpan çekim gelince bir jestim olacak
Hayırlısı olsun reisBen varım da seni bilmem gözlerimiz ağrıdı 4 saattir rol takip ediyoruz
La beş kişi diyor zaten toplam beş kişisiniz beni sevmez Sahtiyan zatenİsimleri söylrde reis beklemeyelim umutla 😂
Niye be sen iyi bir abimizsin federal seviyorum seni burda 3.5 kişi var forumda kimseyle muhabbet etmezler selam vermez almazlar onlar gibi değilsin onlar çıkarcı ama sen adamsın tarrağını yesinlerLa beş kişi diyor zaten toplam beş kişisiniz beni sevmez Sahtiyan zaten
Ben dedim yavaş diye dinlemedin kiParmaklarım kendıne yenı gelıyo yorulduk bea
Sahtı gardasımız ıcındı sıkıntı yokBen dedim yavaş diye dinlemedin ki
aynen adamdır o , adamın x+2. halinin karekoku oNiye be sen iyi bir abimizsin federal seviyorum seni burda 3.5 kişi var forumda kimseyle muhabbet etmezler selam vermez almazlar onlar gibi değilsin onlar çıkarcı ama sen adamsın tarrağını yesinler