- 7,622
- 2,953
- 113
Biz kime yazalım dost
Biz kime yazalım dost
çok teşekkür ederim dost yardımın için@Sahtiyan kesene bereket ödüller gönderildi
Sorun değil 100 lira yeterçok teşekkür ederim dost yardımın için
kesene bereket dostum bu seferlik kazanç sağlayamasakta açıkçası nerdeyse tüm roll burdaydık üzdü :Oçok teşekkür ederim dost yardımın için
Dost herkese dağıtmak istiyor da gönül işte imkanlar kısıtlı umarım bir dahakine sende kazanirsinkesene bereket dostum bu seferlik kazanç sağlayamasakta açıkçası nerdeyse tüm roll burdaydık üzdü :O
sorun değil dost bakalım bende phi maçının 195.5 üstten alıcam gibi uzatmaya gitti temizDost herkese dağıtmak istiyor da gönül işte imkanlar kısıtlı umarım bir dahakine sende kazanirsin
Kalbin temizmissorun değil dost bakalım bende phi maçının 195.5 üstten alıcam gibi uzatmaya gitti temiz
Bana atmadin 🤣🤣🤣Almayan varmı beyler yanlışlık yok değil mi ?
listede vardın dost sanırım gözden kaçmışkesene bereket dostum bu seferlik kazanç sağlayamasakta açıkçası nerdeyse tüm roll burdaydık üzdü :O
Listede varmissin niye yazmadın payfix dostsorun değil dost bakalım bende phi maçının 195.5 üstten alıcam gibi uzatmaya gitti temiz
cansın kral öyle diyelim belkideKalbin temizmis
görmedim listeyi çok konu karıştı yazıyım mı dostListede varmissin niye yazmadın payfix dost
burada ki 5 kişiden yazmayan var mımehmetinho
BJKrussz
doghan197
justwatch
salobalo
bu 5 kişi dışında gözümden kaçan varsa uyarsın lütfen
gözden kaçırmışım cidden pardonlistede vardın dost sanırım gözden kaçmış
ben varım diğerleri aldı kaçtı :Oburada ki 5 kişiden yazmayan var mı