- 88,056
- 47,878
- 113
Kardes sende hic etkinlik acmamisin arada bi roll acin kulon atin sizd olunca paylasinki insanlarda sizinle paylassin nedir yani 40 oiraya 5 oran bulup 200 alin 2 kisiye 25 cekilisi acin.
Neyse sen 3
Kardes sende hic etkinlik acmamisin arada bi roll acin kulon atin sizd olunca paylasinki insanlarda sizinle paylassin nedir yani 40 oiraya 5 oran bulup 200 alin 2 kisiye 25 cekilisi acin.
Sen 4Kim kime dm aticak
Bro saat 3 bucuk la acik yermi kaldi 😁 daha bana para gelmedi gelsin cozucemKanka boşver o yorumları listeyi oluştur da dükkanlar kapanmadan bı yemek söyleyelim 🤣
Başka da yok zaten 😀
04.00 a kadar açığız sipariş var kardo 😀😀 Bayburt'ta falan mı yaşıyon. Antalya'da 20 tane mekan var şu an 😀Bro saat 3 bucuk la acik yermi kaldi 😁 daha bana para gelmedi gelsin cozucem
Minimum sparis 35 iyiymis la burda cogu yer 100den basliyor (istanbul)04.00 a kadar açığız sipariş var kardo 😀😀 Bayburt'ta falan mı yaşıyon. Antalya'da 20 tane mekan var şu an 😀
Tmm bro sen at halledicem hazir kita bekliyorumarkadaşlar kusura bakmayın hesapta küçük bir yanlışlık yapmışım
@hayatındibi dost 5 kişiye 35 tl olarak liste oluşturursan sevinirm
ona göre miktar atacağım sana
Yemek iptal kanka 😀😀 Bu konuda 10 kişi olacakmış ki 480 dagitilacakmışMinimum sparis 35 iyiymis la burda cogu yer 100den basliyor (istanbul)
Cozeriz broYemek iptal kanka 😀😀 Bu konuda 10 kişi olacakmış ki 480 dagitilacakmış
Dm neden kapali?Wonnkee @Sahtiyan
AcikDm neden kapali?
Atilmiyor dm sen bana at fix yaz
YazildiAtilmiyor dm sen bana at fix yaz
Açacam inşallah yakın zamanda direk dağıtımKardes sende hic etkinlik acmamisin arada bi roll acin kulon atin sizd olunca paylasinki insanlarda sizinle paylassin nedir yani 40 oiraya 5 oran bulup 200 alin 2 kisiye 25 cekilisi acin.
Neyse sen 3
Tmm bro sen at halledicem hazir kita bekliyorum
Benim ya la 5. 😁5. Yoksa gönder gelsin 😀😀😀
😱😱😂Benim ya la 5. 😁