- 25,670
- 23,771
- 113
Birak simdi dengeyi kupon gelditamam hafız suriyeli derken paralı suriyelilerden bahsediyorum bende, sen bilirsin ya mojito ya nişantaşı. İkisi birden olacaksa dengebet rolleri kurtarmaz seni
Birak simdi dengeyi kupon gelditamam hafız suriyeli derken paralı suriyelilerden bahsediyorum bende, sen bilirsin ya mojito ya nişantaşı. İkisi birden olacaksa dengebet rolleri kurtarmaz seni
Bu ayda geçer be dost bizde buluruz parayiBu ay bole en capsiz ayimiz malesef ama bilmedigin cok sey var
hepimizin bimediği çok şey var google mıyız bizBu ay bole en capsiz ayimiz malesef ama bilmedigin cok sey var
daha gelmedi neler bilirim ben 2 dakkada 14 0 seriler bilmem nelerBirak simdi dengeyi kupon geldi
O zaman aç bı çekiliş 100 Luk belki sukesle bize cikarhepimizin bimediği çok şey var google mıyız biz
O burda yemez kan alirlardaha gelmedi neler bilirim ben 2 dakkada 14 0 seriler bilmem neler
al bugünkü roll fener ilk çeyreği kazanırla başadı adamlar 8 sayıdan çeyreği verdi, sonraki üç çeyreğide kazandı
Ah abi ya bizide strese sokuyorHic yokdan macin icine sokdular depi
çekilişe nasıl bağladın konuyu moruk ya valla korkulur sizdenO zaman aç bı çekiliş 100 Luk belki sukesle bize cikar