- 4,350
- 5,716
- 113
Çekim için de bol şans dost 😄Arkadaşlar çekim oluşturdum
Gelince desteğini esirgemeyen dostlarımıza kıyağımızi yaparız
enerjiniz bitmesin
Sagolun varolun
Çekim için de bol şans dost 😄Arkadaşlar çekim oluşturdum
Gelince desteğini esirgemeyen dostlarımıza kıyağımızi yaparız
enerjiniz bitmesin
Sagolun varolun
Site belli mi yoksa tahmin üzerine mi bu yorumlar ?Bence sorun olmaz devamlı oynadığı site ise sıkıntı yapmaz
Vallahi sordum Hangi site diye de cevap vermemişti ilk baştaSite belli mi yoksa tahmin üzerine mi bu yorumlar ?
Aga hemen soymaya çalışıyorlar adamın hesabını haklıVallahi sordum Hangi site diye de cevap vermemişti ilk başta
Başka sitelerdeki sifrelerle aynı oluyo ya, diğer sitelerin canlı destekleri yapiyo geneldeHesaba girip parayı nasıl çekebiliyorlar şifre olmadan
vay anasini her siteye değişik şifre koyacağım iyi oldu söylemen KralBaşka sitelerdeki sifrelerle aynı oluyo ya, diğer sitelerin canlı destekleri yapiyo genelde
Aynen öyle yap knka, çoğu kişinin hatası ovay anasini her siteye değişik şifre koyacağım iyi oldu söylemen Kral
Ben bir yerde daha gördüm hesabına girip parayı Başkasının adına aktarmışlar Ben de diyordum Bunlar nasıl yapıyor Demek ki senin dediğin gibi oluyorAynen öyle yap knka, çoğu kişinin hatası o
Sorunsuz şekilde geldi ise sevindim dost Tebrikler tekrar kesene bereketÇekim geldi dostlar
Müsait bir vakitte konuda bulunan arkadaşlara elimden geldiğince ulaşmaya çalışacağım
Şimdilik görüşmek üzere hoscakalin
Hayırlı olsun agaÇekim geldi dostlar
Müsait bir vakitte konuda bulunan arkadaşlara elimden geldiğince ulaşmaya çalışacağım
Mantık o dikkatli olmak lazimBen bir yerde daha gördüm hesabına girip parayı Başkasının adına aktarmışlar Ben de diyordum Bunlar nasıl yapıyor Demek ki senin dediğin gibi oluyor
Afiyet olsun kanka viskini yudumla geceye😄Çekim geldi dostlar
Yardımcı olunur yine bi kişiye aticaksanÇekim geldi dostlar
Dağıtımcı geldi hanımlar beylerYardımcı olunur yine bi kişiye aticaksan