Aman kasa atmaarkadaşlar sizleri de yoruyorum kusura bakmayın son 1 adım daha atmak istiyorum
ya mutlu sona ulaşırız ya da ....
Kasa qitmeedearkadaşlar sizleri de yoruyorum kusura bakmayın son 1 adım daha atmak istiyorum
Erken paydos buqun😐Ben yatar dostlar herkese hayırlı geceler
Çok riske girmeden güzel bi maç bulabilirsinarkadaşlar sizleri de yoruyorum kusura bakmayın son 1 adım daha atmak istiyorum
Yok gercek anlamda basketbol oynuyorum suan Naptiniz nasil gidiyorTenis olmasın
Umarım mutlu olursunarkadaşlar sizleri de yoruyorum kusura bakmayın son 1 adım daha atmak istiyorum
Dost bol sans umarim hersey yolundadirarkadaşlar sizleri de yoruyorum kusura bakmayın son 1 adım daha atmak istiyorum
Mutlu son masajını bekliyok 😂Yok gercek anlamda basketbol oynuyorum suan Naptiniz nasil gidiyor
Son adıma bakıyor ya herro ya metro 😀Dost bol sans umarim hersey yolundadir
Sürekli son adım at at diye sahtiyani gazliyorlar olası bir kötü senaryo da konuya yorum atmadan kaçacaklar onu bekliyoruzYok gercek anlamda basketbol oynuyorum suan Naptiniz nasil gidiyor
NoktaSürekli son adım at at diye sahtiyani gazliyorlar olası bir kötü senaryo da konuya yorum atmadan kaçacaklar onu bekliyoruz
Zoplaa kuponubu son adım dostlar kazanırsam benimle heyecanı paylaşan herkese jestimi yapcağımdan emin olabiliirsiniz
abi işte onu soluyorum çeksin dağıtım yaomasada olur adama kaybettirecekler parayıSürekli son adım at at diye sahtiyani gazliyorlar olası bir kötü senaryo da konuya yorum atmadan kaçacaklar onu bekliyoruz
Gerçek bi prof konusuyor ..abi işte onu soluyorum çeksin dağıtım yaomasada olur adama kaybettirecekler parayı
Son cumlene cok katiliyorum dost. Ben 10 dakikaya gelirimSürekli son adım at at diye sahtiyani gazliyorlar olası bir kötü senaryo da konuya yorum atmadan kaçacaklar onu bekliyoruz
Ondan eminiz senin kayıp etmenden korkuuoruzbu son adım dostlar kazanırsam benimle heyecanı paylaşan herkese jestimi yapcağımdan emin olabiliirsiniz
Bol sans nediyim kafaya koymuşsun ins gelirbu son adım dostlar kazanırsam benimle heyecanı paylaşan herkese jestimi yapcağımdan emin olabiliirsiniz