Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sakaryaspor, Maça "Kiralık" Yazılı Formalarla Çıktı!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,276
113

Sakaryaspor'da BMC'nin sponsorluk süresinin sona ermesiyle göğüs reklamı için sponsor bulunamadı.

Yeşil siyahlı yönetim de destek verilmemesine dikkat çekmek için deplasmanda oynadıkları Ergene Velimeşe maçına, formanın önüne "Kiralık" yazısını yazdırdı. Sakaryaspor maça, önünde "Kiralık" yazan formayla çıktı.

Sakaryaspor, ligde şu anda 27 puanla 7. sırada bulunuyor.

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43

Sakaryaspor'da BMC'nin sponsorluk süresinin sona ermesiyle göğüs reklamı için sponsor bulunamadı.

Yeşil siyahlı yönetim de destek verilmemesine dikkat çekmek için deplasmanda oynadıkları Ergene Velimeşe maçına, formanın önüne "Kiralık" yazısını yazdırdı. Sakaryaspor maça, önünde "Kiralık" yazan formayla çıktı.

Futbolcularda sanki bazi seyleri protesto eder gibi oynadi.
5-0

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Velimeşe iyi oynadı Fatih özellikle çok iyide gol attı

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,053
239
63
Şaka gibi ülke olduk futbolda para için yapmadıkları şey kalmadı

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113

@Shellac @Başkan a söylede sponor olun şu takıma namınız yürüsün