- 19,288
- 9,849
- 113
valla az kalsın gıdıyordu kanka 1 sayı ıle geldı kısmetın varmısÇok iyi oldu
valla az kalsın gıdıyordu kanka 1 sayı ıle geldı kısmetın varmısÇok iyi oldu
VallaÇok iyi oldu
sinyallerin açık kalmışOlmamı ben takipledim
Gedson senin sinyaller hic sonmuyorsinyallerin açık kalmış
Kesene bereket broo kazancın daim olsnÇekilişle 1 niz cikarsa diğer iki kişiye şans parası gondercem @Abuzerkömürcü @AllanSaintMaximin @Balporsugu hiçbiri çıkmazsa 3 unuz e de gönderecem içindem geldi
kanka konu cekılıs degıl kı cekılıs yapmaz mod bu konudaÇekilişle 1 niz cikarsa diğer iki kişiye şans parası gondercem @Abuzerkömürcü @AllanSaintMaximin @Balporsugu hiçbiri çıkmazsa 3 unuz e de gönderecem içindem geldi
Eyvallah şakır kardeşimÇekilişle 1 niz cikarsa diğer iki kişiye şans parası gondercem @Abuzerkömürcü @AllanSaintMaximin @Balporsugu hiçbiri çıkmazsa 3 unuz e de gönderecem içindem geldi
gedson ne alaka laGedson senin sinyaller hic sonmuyor
Çekiliş olmaz ama konu beklemedeÇekilişle 1 niz cikarsa diğer iki kişiye şans parası gondercem @Abuzerkömürcü @AllanSaintMaximin @Balporsugu hiçbiri çıkmazsa 3 unuz e de gönderecem içindem geldi
İşine bak alıntı yapmagedson ne alaka la
Direk özelden ulaş dostumÇekilişle 1 niz cikarsa diğer iki kişiye şans parası gondercem @Abuzerkömürcü @AllanSaintMaximin @Balporsugu hiçbiri çıkmazsa 3 unuz e de gönderecem içindem geldi
kanka bız neyi halledelım gozunu seveyımHalledin size zahmet Wonlatın zaten az kişi var
Sen de at sana da bir şans parası yollayayim çekiliş cikmazsaDirek özelden ulaş dostum
Dostum çekilisi yap demedim ki sayın fenerli kanserdaş kardeşimkanka bız neyi halledelım gozunu seveyım
Knk çekiliş olmaz bu konuda onu diyor arkadasSen de at sana da bir şans parası yollayayim çekiliş cikmazsa