- 8,876
- 9,606
- 113
Dilencilikte guzel para var oradaOraya çalışmaya gidek
Dilencilikte guzel para var oradaOraya çalışmaya gidek
Bu nasıl vizyonsuzluk 🤭Dilencilikte guzel para var orada
grip değil de soğuk algınlığı var boğaz ağrısı öksürük var akıntı falan yok şükürBeyler hasta olan varmı boğaz ağrısı grip vs vs fena salgın var hastane gittim full gecen bogazım agardı aksam ağrıyı anlatamam oyle bi acı cekdımki anlatamam dayanılmaz bir acıydı ALLAH tan gecdi antibiyotik felan kullanıyorum akrabalar hepsi aynı benım gibi
spora dermanımız kalsa keşke.... düzenli beslenme tamam da gerekli vitaminleri alamıyoruz meyveler çok pahalı eve eskiden poşet poşet meyve girerdi her hafta şimdi alamıyoruz bile anasını satayımDüzenli beslenmemiz lazım spor yapmamız gerekiyor en büyük miras kendimizdir reis
kuruyemiş desen o da uçtu lükse kaçıyor artık hepimizi mahvettilerspora dermanımız kalsa keşke.... düzenli beslenme tamam da gerekli vitaminleri alamıyoruz meyveler çok pahalı eve eskiden poşet poşet meyve girerdi her hafta şimdi alamıyoruz bile anasını satayım
Öksürük bende de aşırı derecede var dost sigara içerken hele içime çekemiyorum öksürmekten içim dışıma çıkıyor. Gece yatınca da boğazımda gitmeyen bir şey var sanki öksürüyorum geçiyor 2dk sonra yine aynı şey geliyor boğaza çok sıkıntıgrip değil de soğuk algınlığı var boğaz ağrısı öksürük var akıntı falan yok şükür
Hocam 3 gün sürdü dün düzeldi bugünde hapşırıyorum grip gibi değil gibiyim kar yağmadı ortalık mikrop dolu g. OlsunBeyler hasta olan varmı boğaz ağrısı grip vs vs fena salgın var hastane gittim full gecen bogazım agardı aksam ağrıyı anlatamam oyle bi acı cekdımki anlatamam dayanılmaz bir acıydı ALLAH tan gecdi antibiyotik felan kullanıyorum akrabalar hepsi aynı benım gibi
Her kışın başında hasta olurum daha sonra da olmam. Çoğu kişi bunu yaşıyordurHastalıkların temel sebebi, vücudun direncsizligidir.Bolca vitamin , ciğer dalak, kemik suyu kaynatıp için, ayrıca kekik, zencefil, zerdeçal... Mutlaka, bunları es geçmeyin.Acil şifalar.Ha bu arada fazla asılmayın.🤣🤣