- 1,098
- 471
- 83
beyler 2 haftadır boğaz ağrım gecmıyor bazı yutkunma gibi agrı gecdi şimdide gırlak sağ tarqfı ağarıyor. Sizde varmı hasta olan
Dost gecmis olsun sen niye 2 günde bir ayni konuyu acıyon 😂😂beyler 2 haftadır boğaz ağrım gecmıyor bazı yutkunma gibi agrı gecdi şimdide gırlak sağ tarqfı ağarıyor. Sizde varmı hasta olan
Kral ciddimisin iyi gelırmı boğazıma ALLAH rızası için cok agrıyor boğazım bi yardımcı olunBogaz ağrısı için al toz zencefil kaynat dost zehir gibi içemiyosun zaten onun acısından bogaz ağrısını unutuyorsun
Devamı kanalımda beğenip takip etmeyi unutmayın
Gecmıs olsunboğaz ağrısı olsa iyi hayatım boyunca böyle bir hastalık görmedi öyle bir baş ağrısı ateş kas ağrısı olduki 4 gün yataktan cıkamadım yemek dahi yiyemedim dikkat edin
Bünye meselesi dost bogaz ağrısının sebebi bakteri demek ki bu salgında kral bakteriler var ölmüyor bende de ateş vardı geçen hafta 5-6 gün geçmedi zencefil işe yarıyor bogaz ağrısında dene bir kez bazen tekte kesiyor bazen devam edinceKral ciddimisin iyi gelırmı boğazıma ALLAH rızası için cok agrıyor boğazım bi yardımcı olun
Tamam reis denicem geçerse dile benden ne dılersenBünye meselesi dost bogaz ağrısının sebebi bakteri demek ki bu salgında kral bakteriler var ölmüyor bende de ateş vardı geçen hafta 5-6 gün geçmedi zencefil işe yarıyor bogaz ağrısında dene bir kez bazen tekte kesiyor bazen devam edince
500 dolar kafi dost dostluk ölmedi her şey milyon dolar değilTamam reis denicem geçerse dile benden ne dılersen
Yaz bakalım bi reçete doktorgeldim geldim
Doktor bjk maçı 58.5 taç atışı olur oynamış onu bekliyor dost Hipokrat yemini yok sanırım yemin ederken bacakları ayrık tutmuş
@Dogus Doctor önlem alınmalı
İhtiyarın dediği gibi ihlamur la olacak iş mi
hat şurup dil altı vs gerek mi
Yarın denicem kahvaltıdan sonra karabiber bal süt yapcam. Alsam yemekden sonrada zencefil süt bal yapcam500 dolar kafi dost dostluk ölmedi her şey milyon dolar değil
Git al marketten acıktır 9bucuga kadar demle kaynamış suda limon mimon sık iç çok acı oluyor ama bende kaç kez işe yaradı kendi icadım
ıhlamurla olmaz ivedi en yakın sağlık kuruluşuna gidip test yaptırmalı salgın var fena artarak ilerliyor şu sıralar. Ama Hatay maçına ev 0.5 alt oynarsa o da kurtarır durumu gibi
@Dogus Doctor önlem alınmalı
İhtiyarın dediği gibi ihlamur la olacak iş mi
hat şurup dil altı vs gerek mi