Hani doktor rol yapacaktık 6 ay önce Balıkesir dedin düğün dedin çiftetelli dedin kaynattın rol mü önemli düğün mü dost @Shellac ne derse obu sefer insan gibi kupon yaptım enişte
Ekli dosyayı görüntüle 445242
Hani doktor rol yapacaktık 6 ay önce Balıkesir dedin düğün dedin çiftetelli dedin kaynattın rol mü önemli düğün mü dost @Shellac ne derse obu sefer insan gibi kupon yaptım enişte
Ekli dosyayı görüntüle 445242
Bir 6 ayda shellac bakmaz konuya artık 1 sene olur seneye 2024 te görüşürüz@Shellac ne derse o
düğün tabii İhtiyarHani doktor rol yapacaktık 6 ay önce Balıkesir dedin düğün dedin çiftetelli dedin kaynattın rol mü önemli düğün mü dost @Shellac ne derse o
Güzel kızlar ihtiyar dinler dostdüğün tabii İhtiyar
hem halay hem güzel kızlar noktasıdır İhtiyar
sen tecrübeli olman lazım bu durumlarda
Düğün önemliymiş doktor al şimdi düğünde kına yak 🤣@Shellac ne derse o
Paramızı katlayalım hemen doktor shellac 1 maç sen bi maç ben 2 maç siz fazla anlamıyonuz parayı kim basacak çubuk cekelımŞimdi de önümüzde yeni yıl partisi var enişte tüm para oraya gitti napsak? @Shellac tavsiye var mı dost
kabul edildiParamızı katlayalım hemen doktor shellac 1 maç sen bi maç ben 2 maç siz fazla anlamıyonuz parayı kim basacak çubuk cekelım
Şimdi de önümüzde yeni yıl partisi var enişte tüm para oraya gitti napsak? @Shellac tavsiye var mı dost
İhtiyarı dinle DoctorParamızı katlayalım hemen doktor shellac 1 maç sen bi maç ben 2 maç siz fazla anlamıyonuz parayı kim basacak çubuk cekelım
Ben liseliyim dost sen doktorsun shellac 33 yaşındaymış profilde yazıyo abi olmak zor yap bakalım abiliğini dost @Shellacyaşı en büyük olan bassın
Kaşla göz arası 500 dolardan yırttın doktor neyse bir Balıkesir çılgın eşekleri izleyim de neşem yerine gelsinHadi geçmiş olsun @Shellac ihale sana kaldı dost