- 9,853
- 4,308
- 113
Eve helal olsun
Ben horozum desene dayı pyhahahaBeni bulastirma banane aw
Sen secsene dost diğerinde secilmedik zaten 🤣2 kişiye 400 göndereceğim @nişantaşı dayım seçicek
Tmm ben seçiyorum dayı o zaman kimse alınmasın gücenmesin lütfen.Beni bulastirma banane aw
Ağa diğer roldede vardım hakkım var bak yeme2 kişiye 400 göndereceğim @nişantaşı dayım seçicek
Hadi bakalımTmm ben seçiyorum dayı o zaman kimse alınmasın gücenmesin lütfen.
Keyfine göre takıl ama sürekli böyle nem alanları seçmeTmm ben seçiyorum dayı o zaman kimse alınmasın gücenmesin lütfen.
Teşekkürler dostum kesene bereket daim olsun@ALoNeDarK @Ufukk08 çekim gelince iletişime geçerim.
Tşkler dost haber bekliyorum senden@ALoNeDarK @Ufukk08 çekim gelince iletişime geçerim.
1 kere ödül alamadık bu forumda bu sefer olur umarimTmm ben seçiyorum dayı o zaman kimse alınmasın gücenmesin lütfen.
Terbıkler@ALoNeDarK @Ufukk08 çekim gelince iletişime geçerim.
Laynnn 1903 ten beri takip ettik bizi niye secmiyorsujnÇekim verildi arkadaşlar özelden bana papara atın @Ufukk08 @ALoNeDarK
Kankalarımı seçtim ondan 😂😂Laynnn 1903 ten beri takip ettik bizi niye secmiyorsujn
Vay vay kiyakcilik hadi bakalım bir ara gelde kanka olalım seninle arasıra lazım oluyorKankalarımı seçtim ondan 😂😂
Yok ya adamın biri kankalarını seçtin dedi ondan dedim yoksa burda herkesle aram iyi şükür ama işte birini seç birini seçme olunca biraz yüzümüz kızarıyorVay vay kiyakcilik hadi bakalım bir ara gelde kanka olalım seninle arasıra lazım oluyor