- 26,813
- 26,218
- 113
Sitenin adını görse Reşit karabacak’ın kemikleri sızlardı
Yatırma benceÇevrim tamam sizce para yatırayım mi
7 - 8 saattir yazılan yazıları keşke okusaydin neler yazıldı ve yazdık Dost , site için buradanSakın para yatırmayin buraya yatrim yaptim ,ayni bilgilerle bska kullanici var dediler kimlik istediler
Kardeşim Yeni üye olmuşsun 1 adet mesajın var forumda oda bu mesaj , lütfen sayfayı ve yazılanları oku ,site Tokatçı zatenBugüne Özel Deneme Bonusumuz Sona Ermiştir Dediler
Eskiyim Demedim Zaten Kardesim, Ayrıca Havalimanında Güvenliğim Okumaya Zamanım Yok Benim, Soru Sordum Sadece TamamKardeşim Yeni üye olmuşsun 1 adet mesajın var forumda oda bu mesaj , lütfen sayfayı ve yazılanları oku ,site Tokatçı zaten
Biride bir binide bir gözümü kararttim ben bana bu konuda yardımcı olacak biri çıksın yeterAlacağın para haftalık 600 TL aylık en fazla 3500 TL vede en fazlada 2 3 ay belki oda kullanacaklar , İnan o riske o paraya degmez papara biliyorsun belki duymussundur denetleme altında , ama yinede gözün o kadar karardiysa yap ,ama unutma ilerdeki yıllarda patlarsan bundan dolayı sıkıntı çok çekersin mahkeme oydu buydu belki illegal diye Kurban bile olursun bektaş ,ben yapma derim İnan değmez bu paralara