- 11,293
- 10,920
- 113
Monaco takımmi allah askina her hafta izlerim fransa ligini dep 10 kisi olmasa 3 atardiMonaco kolay takım değil demiştim işanlah bozmuştur
Monaco takımmi allah askina her hafta izlerim fransa ligini dep 10 kisi olmasa 3 atardiMonaco kolay takım değil demiştim işanlah bozmuştur
Geride kasan yoksa bozardim ben ,hiç afffetmezdim..bu maçı berabere bitirler..Beyler daha bozmadım maçi izliyorum
boz gitsin aminyum derim ama gelirse büyük kayıp bozdur düşüktür şuan bekle artık burdanArkadaşlar böyle bir durum var ortada. Kalan maç Barcelona maçı . Yapabilecek extra bir önlem var mı ? Direk beklemelimiyim yada yapabilecek birşey var mı ? Siz olsanız me yaparsiniz
aynen oyleMonaco takımmi allah askina her hafta izlerim fransa ligini dep 10 kisi olmasa 3 atardi
en başta yapacaktı onuGeride kasan yoksa bozardim ben ,hiç afffetmezdim..bu maçı berabere bitirler..
Adamlar Ligi'nde 3. Sıradalar arkadaşım sen bunlar yerine yanlışlıkla her hafta feneri izliyorsundur heralde yada feneri izleye izleye futbol anlayışın kütleşmiş galibaMonaco takımmi allah askina her hafta izlerim fransa ligini dep 10 kisi olmasa 3 atardi
Kırmızı hesapta yoktu Barça rahat kazanabilirdi zor seçimen başta yapacaktı onu
Adamlar Ligi'nde 3. Sıradalar arkadaşım sen bunlar yerine yanlışlıkla her hafta feneri izliyorsundur heralde yada feneri izleye izleye futbol anlayışın kütleşmiş galiba
Sensin sen haklisinAdamlar Ligi'nde 3. Sıradalar arkadaşım sen bunlar yerine yanlışlıkla her hafta feneri izliyorsundur heralde yada feneri izleye izleye futbol anlayışın kütleşmiş galiba
diyosunnnBarça bu sene çok iyi rahat kazanır düşüncesindeyim