Ben değil valla kendisi acıyor kaşınıyor kendisi yazıyor
davayy davay diyorsun yani aga ruslardan çıkmaz bu paralar benceAzerbaycanlı olması lazım veya Rus soyismi nasirova
Aynen ruslar cok pinti.ben havalimaninda calisiyordum ruslarin bahsis verdigini hic hatirlamiyorum5 yildizli otelde kalan ozel bir musteri herhalde belki o parayi sampanyaya otelden memnun oldugu icin o kadar vermistir bahsis hesabi normal rus olsa iki bira icin kavga eder kemerde 4-4.5 yildizli otelde kalanlar ediyor denk geldim zamaninda
Hic sorma otelde bira ucretsiz once ben alacam diye dovusyorlardiAynen ruslar cok pinti.ben havalimaninda calisiyordum ruslarin bahsis verdigini hic hatirlamiyorum
Satmak istersen müşterisi de her türlü çıkar ama bana sorarsan özel bir gün için dursun kenarda. Doğru zamanda yaparsın şovunu hem de kalite içersin. 😉🍾 Çok ihtiyacın yoksa tabi.Oldurmesin kimse heryerde olan bir şampanya değil.Alcak olsam ben 800 lira verirdim.Arkadaşlar 5 yıldızlı otel personeliyim bu gün otelde konaklayan misafirin otelden 26 bin TRY ye aldığı sampanyayi hediye olarak aldım otel fiyatı kazık fakat şampanya kaliteli ve pahalıymış resim paylaşıyorum anlayan arkadaşlar lütfen yorum yapsın kaça satılır nereye satılır diye şimdiden teşekkürler
sen ne diyon ya25 tl ye donperigron iki kizla berabersampanya yolluyor