- 13,456
- 7,989
- 113
Tebrikler bize dost dünden beri formamla geziyorum24. Şampiyonluğumuzu almış bulunmaktayız bu saatten sonra Konya’ya messi ronaldo da gelse dönmez .
Çok büyüksün Galatasaray 💛❤Ekli dosyayı görüntüle 543305
Tebrikler bize dost dünden beri formamla geziyorum24. Şampiyonluğumuzu almış bulunmaktayız bu saatten sonra Konya’ya messi ronaldo da gelse dönmez .
Ciro'nun ikinci kupası olacak Koç daha bir tane göremedi 🤣Bırakma bizi Ali başkannnn
Şşşşşşş tartışma çıkmasın sadece kendi aramızda sevinelim ❤💛Ciro'nun ikinci kupası olacak Koç daha bir tane göremedi 🤣
Başka bi durum mu var reisHayırlı olsun dost. Moraller sıfır
Aklıma geldi real maçında ertem sener cok büyüksün GALATASARAY çok büyükHelal olsun Galatasaray büyük sün
Fb sevinsin şimdi kesin gidiyor ali ko窺şşşşş tartışma çıkmasın sadece kendi aramızda sevinelim ❤💛
Konyayi da ugurladik miss@Fterim1905 Ankaragücü attı djajcjajc
En çok Fenere canım sıkıldı dost bir Bağdat caddesinde şampiyonluk kutlayamadıkBaşka bi durum mu var reis
Fenerli çok arkadaşım var bende üzülüyorum onlar adına onların yanında sevinmemek için 2-3 Galatasaraylı arkadaşla sahile geldik alev alev buralar denizi yakacak milletEn çok Fenere canım sıkıldı dost bir Bağdat caddesinde şampiyonluk kutlayamadık
Tüyler diken diken ne zamanlardı ama EBOUE ÇİVİ GİBİ ÇAKTI o zamanlar spikerlerin kullandığı cümleler bile aklımda geziyor hep Sneijderin Juventus a karda attığı gol falanDrogba unutulmaz
İnşallah tekrar geleceğiz oralaraTüyler diken diken ne zamanlardı ama EBOUE ÇİVİ GİBİ ÇAKTI o zamanlar spikerlerin kullandığı cümleler bile aklımda geziyor hep Sneijderin Juventus a karda attığı gol falan
Aynen uğurladınKonyayi da ugurladik miss
💛 💓24. Şampiyonluğumuzu almış bulunmaktayız bu saatten sonra Konya’ya messi ronaldo da gelse dönmez .