- 2,188
- 1,191
- 113
Fener şampiyon olamaz başka bişey sormayın
Oran yüksek olmasının sebebi Geseye beraberlik yetiyordu hemen Fener yenince barın maron o zaman sizide Baronlar şampiyon yaptıBilerek yaptılar ya büyük baronlar devreye girdi Allah aşkına bizim bastıklarımız para mı ya çantalar havada uçuştu herkes bugün gs evinde alcak şampiyon olcan gözüyle gs bastı fenere verdiler işte fener kırmızı gördü dakka daha çokkk vardı ama gs oran yine yüksekti ben orda ayıktım bu işte bişey var dedim çıktı kokusu işte
Gese formda felan değildi karşısında satılmış Anadolu takımı olmayınca zortladı evet bu ligde Geseyi şampiyon yapma şikesi var herkes bunu biliyorBugün Okan hocanın içine İsmail Kartal kaçmıştı.ne oynadigni blmeyen bı takım. Evet şike kesinlikte vardı.forumda olan bı takimin tek bı isabtli sutu yok.para herşeyden önce geliyor demek kimbilir ne milyonlar donmustur
fener zinedine zidanı getirecekmiş. kesin bilgi..Mourinhom gelsin Cenkten messi yaratsın diye bekleyerek uyumaya gidiyorum bb
Max 2 ayda tazminatını alır gider, Mourinho da öylefener zinedine zidanı getirecekmiş. kesin bilgi..
mourinho savunma oynatıyor. avrupada iş yapar ama ligde sürekli hucum oynatmak zorundasın.Max 2 ayda tazminatını alır gider, Mourinho da öyle
Trabzon inşallah Ankara'ya yenilir ligde kalmasını isterim taraftarı olan takımlarınKafanmi iyi konya yenemesin yada berabere kalmasın
Hatayla
Ankaragücü yensin görürüm 4 puani