- 3,130
- 1,835
- 113
seninle kaşık atalım iki tabak keşküle gibi olmuş ama sen bilirsin yine dekartallar yuksek uçaner bize heryer goztepe
seninle kaşık atalım iki tabak keşküle gibi olmuş ama sen bilirsin yine dekartallar yuksek uçaner bize heryer goztepe
İkimizde yanikdikKatılıyorum bende gol averajına gerek kalmaz bjk puan kaybeder umarım
halay cekelim horan tepelim sekerim 😁seninle kaşık atalım iki tabak keşküle gibi olmuş ama sen bilirsin yine de
Ve şampiyon denizlispor tebrikler bro90+9 serdar azizzzzzzzzzz gooooolll :
o maç hatırladıkça kalbim hızlanıyor. Bilardo salonunda izlemiştim. ne ıstaka kalmıştı ne koltuk ne sandalye canım sıkılınca izlerim. Appiah boş kale kacırdıgında hep söverimVe şampiyon denizlispor tebrikler bro
Zaten tebrik ediyoruz okumadın galiba ecel terleri dokturduk bu kötü çirkin bir laf değil ki tarihte 1 Gol averaj ile kaç tane ligde olmuştur bu senaryo bu puan durumu 100 yılda 50 tane lig olsa dünyada 100 yılda 5 ı geçmez bu olay 1 tanesi de bu oldu gözlerimizle tanık olduk bir daha da böyle bir puan durumu kimse göremez sadece 1 Gol ile şampiyonu görebileceğimiz bu 1 Gol ile şampiyon olursan e ecel teri dokurduk lafı da cük diye oturur sen o lafı kabul etmezsen zaten Galatasaray in bu finale kafadar gelişi gerçeğini kabul etmemiş olursun hiç aklından bir an bile geçmedi mi Galatasaray in şampiyon olabileceği veya çok rahat bir şampiyonluk mu oldu puan durumu ve averaj tablosu ortada Malatyasporlu oyuncular Beşiktaş a çalıştı kimse bana aksini soyletemez nerde görülmüş yenik bir takımın oyuncusu yerde yatacak kalkmayacak yeninsin ama zamana oynuyorsun bu nasıl bir düşüncedir niye kalkmıyorsun yerden yeniksin ama biz fark yemeyelim sen topunu oyna kalk yerden maçı çevirmeyi düşün adamlar fark yememeyi düşünüyor niye acababen bu fanatiklik durumu birakali 15 yıl oldu ecel teri meri hikaye sonuç ne şampiyon kim besiktasin kadrosuna bakin ve sonra kendi kadronuza bakin beşiktaş size kıyak geçmiş heveslerin diye yazsam olurmu olmaz gerçeklere bakin yok bitmiş yok bitmemiş ayip burda herkez 1 takım tutuyor bos sözler ile kırmayalım birbirimizi ayip
Her görüşe saygılıyım ama ben malatya değil, gslilerin bize çalıştığına inanıyorumZaten tebrik ediyoruz okumadın galiba ecel terleri dokturduk bu kötü çirkin bir laf değil ki tarihte 1 Gol averaj ile kaç tane ligde olmuştur bu senaryo bu puan durumu 100 yılda 50 tane lig olsa dünyada 100 yılda 5 ı geçmez bu olay 1 tanesi de bu oldu gözlerimizle tanık olduk bir daha da böyle bir puan durumu kimse göremez sadece 1 Gol ile şampiyonu görebileceğimiz bu 1 Gol ile şampiyon olursan e ecel teri dokurduk lafı da cük diye oturur sen o lafı kabul etmezsen zaten Galatasaray in bu finale kafadar gelişi gerçeğini kabul etmemiş olursun hiç aklından bir an bile geçmedi mi Galatasaray in şampiyon olabileceği veya çok rahat bir şampiyonluk mu oldu puan durumu ve averaj tablosu ortada Malatyasporlu oyuncular Beşiktaş a çalıştı kimse bana aksini soyletemez nerde görülmüş yenik bir takımın oyuncusu yerde yatacak kalkmayacak yeninsin ama zamana oynuyorsun bu nasıl bir düşüncedir niye kalkmıyorsun yerden yeniksin ama biz fark yemeyelim sen topunu oyna kalk yerden maçı çevirmeyi düşün adamlar fark yememeyi düşünüyor niye acaba
malatyalı oyuncular B.j.k mi calıstı EVo Sen yapma Bari tuttugun takımın sampıyonluklarına bır dön bak kardesım temız olan bır elın parmagını gecmez ıstersen bu toplara gırme dost tebrık etmıssın ama oyle malatya bjk calıstı falan yakısmaz sanaZaten tebrik ediyoruz okumadın galiba ecel terleri dokturduk bu kötü çirkin bir laf değil ki tarihte 1 Gol averaj ile kaç tane ligde olmuştur bu senaryo bu puan durumu 100 yılda 50 tane lig olsa dünyada 100 yılda 5 ı geçmez bu olay 1 tanesi de bu oldu gözlerimizle tanık olduk bir daha da böyle bir puan durumu kimse göremez sadece 1 Gol ile şampiyonu görebileceğimiz bu 1 Gol ile şampiyon olursan e ecel teri dokurduk lafı da cük diye oturur sen o lafı kabul etmezsen zaten Galatasaray in bu finale kafadar gelişi gerçeğini kabul etmemiş olursun hiç aklından bir an bile geçmedi mi Galatasaray in şampiyon olabileceği veya çok rahat bir şampiyonluk mu oldu puan durumu ve averaj tablosu ortada Malatyasporlu oyuncular Beşiktaş a çalıştı kimse bana aksini soyletemez nerde görülmüş yenik bir takımın oyuncusu yerde yatacak kalkmayacak yeninsin ama zamana oynuyorsun bu nasıl bir düşüncedir niye kalkmıyorsun yerden yeniksin ama biz fark yemeyelim sen topunu oyna kalk yerden maçı çevirmeyi düşün adamlar fark yememeyi düşünüyor niye acaba
Al birtane Ornek Sana 2005 2006 SezonuZaten tebrik ediyoruz okumadın galiba ecel terleri dokturduk bu kötü çirkin bir laf değil ki tarihte 1 Gol averaj ile kaç tane ligde olmuştur bu senaryo bu puan durumu 100 yılda 50 tane lig olsa dünyada 100 yılda 5 ı geçmez bu olay 1 tanesi de bu oldu gözlerimizle tanık olduk bir daha da böyle bir puan durumu kimse göremez sadece 1 Gol ile şampiyonu görebileceğimiz bu 1 Gol ile şampiyon olursan e ecel teri dokurduk lafı da cük diye oturur sen o lafı kabul etmezsen zaten Galatasaray in bu finale kafadar gelişi gerçeğini kabul etmemiş olursun hiç aklından bir an bile geçmedi mi Galatasaray in şampiyon olabileceği veya çok rahat bir şampiyonluk mu oldu puan durumu ve averaj tablosu ortada Malatyasporlu oyuncular Beşiktaş a çalıştı kimse bana aksini soyletemez nerde görülmüş yenik bir takımın oyuncusu yerde yatacak kalkmayacak yeninsin ama zamana oynuyorsun bu nasıl bir düşüncedir niye kalkmıyorsun yerden yeniksin ama biz fark yemeyelim sen topunu oyna kalk yerden maçı çevirmeyi düşün adamlar fark yememeyi düşünüyor niye acaba
Hacı şunu diyorum Beşiktaş a çalışmadıysa yerden niye kalkmıyorlar hepimiz futbol oynadık senin takımın yenik ve yenik olduğu halde beraberliği kovalayacağız neden yerden kalkmıyorlar niye zamana oynuyorlar de ki bana şunun için yaptı hak verim sana neden beraberliği kovalamayı çalışmadılar da neden fark yememek için zaman geçirmeyi tercih ettiler bana bunun aklı selim bir cevabını ver hak verim ben de sanamalatyalı oyuncular B.j.k mi calıstı EVo Sen yapma Bari tuttugun takımın sampıyonluklarına bır dön bak kardesım temız olan bır elın parmagını gecmez ıstersen bu toplara gırme dost tebrık etmıssın ama oyle malatya bjk calıstı falan yakısmaz sana
Hatirlarsan o sene Fenerbahçe yi şampiyon yapmamak için değil o gün gözlerimin önünde dün gibi Galatasaray maçı bitti ordaki maç devam etti o son maclar da Denizli kume düşüyordu mutlak galip gelmesi gerekiyordu rakibi kazanırsa aynı Fener in bu seneki Kayserispor maçı gibi iyi hatırla bizle alakası yokAl birtane Ornek Sana 2005 2006 Sezonu
Son maclar
Denizlispor 1 - 1 Fenerbahçe
Galatasaray 3 - 0 Kayserispor
Not Denizli Gs'yeSampıyon olsun diye Elinden geleni Yapmıs
Evo İstersen Daha atayım Dost