- 2,105
- 835
- 113
CukBunların fıtratı bozuk o yüzden normal şeyler onlar için
CukBunların fıtratı bozuk o yüzden normal şeyler onlar için
O gün bugün değil MaykYerim FETOSARAYi ya insallah Sivas alacak bugün
Adamsn adam ağacımO gün bugün değil Mayk
Ama neyi alır 😂1_2 sivas alır
Ama hafiften tirsmiyor da değilim 😁Adamsn adam ağacım
Ağacım ben fenerli olarak bu akşam bizi gecdim ben bu oranlari yedirceklermi onu merak ediyorum felaket bir tezgah oranlar ms1 1.20 veriyor en nefret ettiğim.en kahpe bi oran cok dilim yandiAma hafiften tirsmiyor da değilim 😁
Bizi ağzına alırken besmele cek önce.. sampiyona saygı duyuyoruz fıtratimiz bu yüzden mi bozuk.. sizi gidi şikebahceliler siziBunların fıtratı bozuk o yüzden normal şeyler onlar için
Bugün size bi çaksın sivas fetosarayBizi ağzına alırken besmele cek önce.. sampiyona saygı duyuyoruz fıtratimiz bu yüzden mi bozuk.. sizi gidi şikebahceliler sizi
Garip oranlar vallaAğacım ben fenerli olarak bu akşam bizi gecdim ben bu oranlari yedirceklermi onu merak ediyorum felaket bir tezgah oranlar ms1 1.20 veriyor en nefret ettiğim.en kahpe bi oran cok dilim yandi
E yani Trabzonsporluyuz diye şampiyona sampiyon demiyelimmi icarddii aşkın olayiimmm
Gece üstüne yorgan örtmedin sanırım açıkta kalmışBu hafta Galatasaray kesin takılacak fenerbahce yenecek sonra da Galatasarayı yenecek sonra da Galatasaray bir daha takılacak şampiyon olacağız