- 1,029
- 504
- 113
Bence 1/2 olacak o maçBirini direge vurdu otekini direk dısari atti samsun yenilirse kovarlar onu
Bence 1/2 olacak o maçBirini direge vurdu otekini direk dısari atti samsun yenilirse kovarlar onu
TebriklerBirini direge vurdu otekini direk dısari atti samsun yenilirse kovarlar onu
Samsun yenilir bence böyle giderseBirini direge vurdu otekini direk dısari atti samsun yenilirse kovarlar onu
Kesene bereketAynen ya cok iyi oldu. 2 kisiye 100 cekilisi yapar misiniz ? Samsunspordan uzak durun ama😀
Tebrikler daim olsunİlk yarı 0.5 ust oynadık iki kez penaltı verdi hakem atamıyor bu adiler.ne poktan takımmış.
Bende alt oynadim yattım reis valla yine elde var sifirİlk yarı 0.5 ust oynadık iki kez penaltı verdi hakem atamıyor bu adiler.ne poktan takımmış.
Tebrikler 300 çekiliş gelir miBetplay çekim sadece 3 dk
Xamax21 Ekli dosyayı görüntüle 644807
Vicdansizz🤣Tebrikler 300 çekiliş gelir mi
Admin ozelden ulas dedi 2 kisi demistim.ama 5 kisiye attim 😀bana kalmicak bence bu kadar yeterli😀Tebrikler 300 çekiliş gelir mi
Hahaha kanka çok yanlış yerlere atiyosunVicdansizz🤣
Kesene bereket dostAdmin ozelden ulas dedi 2 kisi demistim.ama 5 kisiye attim 😀bana kalmicak bence bu kadar yeterli😀
Kesene bereket Allah daha çok kazandırsin çekim paylasi buraya atana yazdım onu ben 😀Admin ozelden ulas dedi 2 kisi demistim.ama 5 kisiye attim 😀bana kalmicak bence bu kadar yeterli😀
Benimde kafami karistirdi cekim paylastigi yere bak😀Hahaha kanka çok yanlış yerlere atiyosun
Valla bitmiyolar kiBenimde kafami karistirdi cekim paylastigi yere bak😀
Tuhh be dm kırmızı olmadıAdmin ozelden ulas dedi 2 kisi demistim.ama 5 kisiye attim 😀bana kalmicak bence bu kadar yeterli😀