- 11,927
- 12,074
- 113
@sanameterio tebrikler dist
boşver sonuca bakYa arkadaşlar bu ne ya bu ne harbiden oldum öldüm dirildim böyle ahmaklık olmaz nerden nereye getirdiler. Allah'tan kıl payı geldi
Sorma dost bi sahur yapıyım dedim son saniyeye yetiştim bakmaya gerek yok dediğimiz maç nerdeyse gidiyoduYa arkadaşlar bu ne ya bu ne harbiden oldum öldüm dirildim böyle ahmaklık olmaz nerden nereye getirdiler. Allah'tan kıl payı geldi
5 dk kala geldi diyenlere ders olmuştur nba burası çok ucuz yırttık tebrikler dostYa arkadaşlar bu ne ya bu ne harbiden oldum öldüm dirildim böyle ahmaklık olmaz nerden nereye getirdiler. Allah'tan kıl payı geldi
İblisler demek istedin galibason saniyede melekler yardım etti
Ozellikle nba dabi kere daha anlayın beyler baskete gelmeden geldi demeyin
Çok şükür mal 2 de 1 attı 2 sinede kaçırsaydi tam kafayı yemelokYa arkadaşlar bu ne ya bu ne harbiden oldum öldüm dirildim böyle ahmaklık olmaz nerden nereye getirdiler. Allah'tan kıl payı geldi
Bence bu kadar yeter Dost valla zarara girersin bak bugün çok güzelaclar var kombine yapYa arkadaşlar bu ne ya bu ne harbiden oldum öldüm dirildim böyle ahmaklık olmaz nerden nereye getirdiler. Allah'tan kıl payı geldi