- 418
- 157
- 43
Arkadaşlar 09.00 da başlayan Kore kupası karşılaşmasında Sangmu maçı kaç taç çıktı hiç bir yerde bulamıyorum. Maç izlerken sayabildiğim kadarıyla 35 cıktı. Ama 1xbet klasik eksik girer. Bulabileceğim kaynak yok mu ?
29Arkadaşlar 09.00 da başlayan Kore kupası karşılaşmasında Sangmu maçı kaç taç çıktı hiç bir yerde bulamıyorum. Maç izlerken sayabildiğim kadarıyla 35 cıktı. Ama 1xbet klasik eksik girer. Bulabileceğim kaynak yok mu ?
nerden buldunuz hocam ?
Aynı maça oynadım vbettenerden buldunuz hocam ?
ilk yarı 15 cıktı zatan hocam. 45-60 arası 8 tane cıktı 23 dü. 60 - 90 arası 10 küsür cıktı yanlış saymadıysam. Vbet 29 olarak mı girdi ?Aynı maça oynadım vbette
30 üst oynadım dostum 29 çıktı. İkna ol artık. Uzatmaları saymıyorsundur umarım.ilk yarı 15 cıktı zatan hocam. 45-60 arası 8 tane cıktı 23 dü. 60 - 90 arası 10 küsür cıktı yanlış saymadıysam. Vbet 29 olarak mı girdi ?
yok hocam ben hep taç oynarım zaten. tek tek saydım izlerken istatistik yok diye ama hayırlısı.30 üst oynadım dostum 29 çıktı. İkna ol artık. Uzatmaları saymıyorsundur umarım.
32 olarak geçti hocam ikna olmamak lazımmıs30 üst oynadım dostum 29 çıktı. İkna ol artık. Uzatmaları saymıyorsundur umarım.
Bravo dostum32 olarak geçti hocam ikna olmamak lazımmıs