1 inci mahkemeye gitmediğin an yakalanman çıkar kontrole girdigin yerde paketsin 2 inciyede gitmessen karara bağlanır infazini keserler bu sefer yakalandiginzaman direk karakola değilde cezaevine gidersin soylym sanaArkadaşlar merhaba yarın mahkemem var ancak gidemeyeceğim sanık olarak yargılanıyorum ilk 2 mahkemeye çıktım yakalama kararı çıkarmı hakkımda bilgisi olan mevcutmu
Avukata birine sorsan daha iyi ama para ister mister şimdiArkadaşlar merhaba yarın mahkemem var ancak gidemeyeceğim sanık olarak yargılanıyorum ilk 2 mahkemeye çıktım yakalama kararı çıkarmı hakkımda bilgisi olan mevcutmu
İki mahkemeye cikmissin bundan sonrakilere cikip cikmaman biseyi degistirmez hakimin kararini bekliyceksinArkadaşlar merhaba yarın mahkemem var ancak gidemeyeceğim sanık olarak yargılanıyorum ilk 2 mahkemeye çıktım yakalama kararı çıkarmı hakkımda bilgisi olan mevcutmu
İlk iki mahkemeye çıkıp 3.ye gidilmediği zaman ne oluyor peki1 inci mahkemeye gitmediğin an yakalanman çıkar kontrole girdigin yerde paketsin 2 inciyede gitmessen karara bağlanır infazini keserler bu sefer yakalandiginzaman direk karakola değilde cezaevine gidersin soylym sana
1 defa ertelenir avukat bilgilendirme yapmak zorundaArkadaşlar merhaba yarın mahkemem var ancak gidemeyeceğim sanık olarak yargılanıyorum ilk 2 mahkemeye çıktım yakalama kararı çıkarmı hakkımda bilgisi olan mevcutmu
5 yıl yatarsın kapalı da. Hücrede güneş görmedenArkadaşlar merhaba yarın mahkemem var ancak gidemeyeceğim sanık olarak yargılanıyorum ilk 2 mahkemeye çıktım yakalama kararı çıkarmı hakkımda bilgisi olan mevcutmu
yok değişen bir şey olmuyor savcı mütalaasında ne yazıyorsa okumadan sorgulamadan oraya göre veriyor cezayı kim suçlu kim suçsuz bakmıyorlarGitsen daha iyi bence ucunda ne olurrsa olsun git gitmesen hakimin gözünden suçlu duruma düşersin gitsen belki insafinni kullanıp hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verir
Dava ne davasıArkadaşlar merhaba yarın mahkemem var ancak gidemeyeceğim sanık olarak yargılanıyorum ilk 2 mahkemeye çıktım yakalama kararı çıkarmı hakkımda bilgisi olan mevcutmu
Düzgün bir şeyin davası olsa burada sorar mi ya da gitmesem ne olur der mi? Sıkıntısı olmayan adam gider çıkar durusmayaDava ne davası
Onuda hagb yapmıstırfazladan ceza veriyorlar bende öyle son duruşmaya gidemedim hakim 2. duruşmada hükmün açıklanmasının geriye bırakılması vereceğini 5 yıl suç işlemezsem sicilden silineceğini hapse girmeyeceğimi söyledi son duruşmaya gidemedim ve 2 yıl 1 ay ceza verilmiş
yapmadı dost 20 gün hapis yattım 1 yıl denetim verdi şimdi de denetimi bozduk evden almalarını bekliyozOnuda hagb yapmıstır