Zaten düşmüş havuza eposta ve no hergün yüzlerce arama sms ve epostaİptal etmen bir işe yaramaz havuza düşüyor bir kere sana özelden link atıcam oradaki siteleri kontrol et ama canlıya sor ilk varmı yokmu diye
Zaten düşmüş havuza eposta ve no hergün yüzlerce arama sms ve epostaİptal etmen bir işe yaramaz havuza düşüyor bir kere sana özelden link atıcam oradaki siteleri kontrol et ama canlıya sor ilk varmı yokmu diye
Kardeş anlıyorum paran yok ve zordasın bende yaşadım bu durumu ama bu seviyeye geldiysen bırakman lazım bu oyunu cebinde paran yok sataşacak yer arıyorsun insanlara seni eziklemek için söylemiyorum bunu yanlış anlama ama uzaklaş kumardan telefon numaranı değiştir yoksa kurtulamazsın kumardan sürekli siteler arar dururSitelere girip sms red eposta red diyorum yine durmuyor bunlar havuzdan çıkarmak için ne yapmalı önerin
Telefon no değiş sonra bu aleme bir daha uzaktan bile bakıp selam vermeSitelere girip sms red eposta red diyorum yine durmuyor bunlar havuzdan çıkarmak için ne yapmalı önerin
dün ilk defa eklendıgınde çevirmeme neden izin verdi o zaman?=Mesaj sayın az ondan olabilir
TC onayında Yok sanırım senin TC onayı yap ondan göremiyorsun sanırımşans carki linkte sorun var sayfa bulunamadi hatasi aliyorum
Daha detaylı bilmiyorum başkana DM den Sor istersendün ilk defa eklendıgınde çevirmeme neden izin verdi o zaman?=
manitoculuk yapmak isterim de yengen kızıyorManitacılıkmı oynamak istiyosun kardesim ben o yollardan 15 yil once gectim