- 54
- 6
- 8
ilk gün cevirebildim ama tekrardan mı 50 mesaja ulaşmam lazım diyosun yani?20 veya 50 mesaj ile şans çarkı aktif olacaktır dostum
Ondan sonra sende şansını denemeye başlayabilirsin
ilk gün cevirebildim ama tekrardan mı 50 mesaja ulaşmam lazım diyosun yani?20 veya 50 mesaj ile şans çarkı aktif olacaktır dostum
Ondan sonra sende şansını denemeye başlayabilirsin
Çark sistemi ekranını güncelleme esnasında görmüşsünüzdür. Çark foruma yeni eklenen bir özelliktir. Çarka erişim şartı her gün 50 mesaj değildir. Mesaj sayınız toplamda en az 50 mesaja ulaştığında şans çarkına erişim sağlayabilirsiniz. 50 mesaja ulaştığınızda 1 saat içerisinde otomatik olarak ayrıcalıklı üye grubuna alınırsınız. 50 mesaja ulaştıktan sonra, 1 saat bekleyin ve tekrar deneyiniz.ilk gün cevirebildim ama tekrardan mı 50 mesaja ulaşmam lazım diyosun yani?
Kumarda besmele çekilmez iyi değil.Vira bismillah
Dünkü gibi oldu deniyorum olmuyor bende debeyler bu çark 00:00 da mı yenileniyor yoksa çevirdikten 24 saat sonramı
Şimdi dene oldu bende Yine borçlandık başkana 😀beyler bu çark 00:00 da mı yenileniyor yoksa çevirdikten 24 saat sonramı
Yazdim dm yardimci olurumpaparam blokeli bi dost varsa dmden papara no yazarsa ona geldikten sonra ibanıma atabilir mi parayı rica etsem
Sağ ol dostum yeni üyesin o yüzden ilgine teşekkür ederim eskilerden yazan olursa sevinirimYazdim dm yardimci olurum
4de2 ile zirvedeki yerimi koruyorum4. Gecem yine pas hayattaki şansım buraya bile yansıyor 4te0