Bol sansGelirse 5 kişiye 21 tl gelemezse de uyurum aslında 45.5 alt geçmişti içimden bunu begenenlerden seçelim Ekli dosyayı görüntüle 79309
Bol sansGelirse 5 kişiye 21 tl gelemezse de uyurum aslında 45.5 alt geçmişti içimden bunu begenenlerden seçelim Ekli dosyayı görüntüle 79309
bol şans bundadaGelirse 5 kişiye 21 tl gelemezse de uyurum aslında 45.5 alt geçmişti içimden bunu begenenlerden seçelim Ekli dosyayı görüntüle 79309
kıvırcık kafa olanmıydı otrt spordayım ceyla ile program yapıyoruz spor merkezi
kuponun kaderini değiştirdin şu lafınla sağol kardeşim eksik olmaBen gidiyorum sans falan bana çıkarsa erhan a gönderin bol şanslar iyi geceler
bahıs alınırsa ısler degısırUlan Recep bana verdiğin maç yattı dersin aynı bahsi @Sansar45 alınca işler değişiyor mu
Hak gecmesin takip edenler burdaGelirse 5 kişiye 21 tl gelemezse de uyurum aslında 45.5 alt geçmişti içimden bunu begenenlerden seçelim Ekli dosyayı görüntüle 79309
Kanka sorma 1860 a çıktım sonra sıfırladım o kasayı siteye çok guvencim yoktu ne yalan soyliyimKanka sen geçen Holiden çekebilmişmiydin o geldi seni görünce aklıma
aynen kıvırcık sarışın karıylakıvırcık kafa olanmıydı o
Öyle olsun bakalımbahıs alınırsa ısler degısır