Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sansar45 / Kasa 80 Hedef 500 + 5 Kişiye 15 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
Kanitta atabilirim ucretsiz izne cikartilsim odemelrrde vs zorlaniyprum yani zorlanmadan buralara freebet veya ödül kovalamam isterseniz numara verip kanitlayabilirimde inanmayan varsa gerçekten ihtiyacımız var ama yinede herşey için minnettar kalmayi bilirim tesekkurler
dostum Allah aşkına kimin yok gelmiş burda aylık gelirini anlatıyosun tamam kötü durumda olabilirsin eyvallah da bu 20 lira senin hayatını değiştirmeyecek bu kadar özel bilgilerini atmana gerek yok

Gencler96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,256
415
83
Kanitta atabilirim ucretsiz izne cikartilsim odemelrrde vs zorlaniyprum yani zorlanmadan buralara freebet veya ödül kovalamam isterseniz numara verip kanitlayabilirimde inanmayan varsa gerçekten ihtiyacımız var ama yinede herşey için minnettar kalmayi bilirim tesekkurler
Yav kardeşim beni de çıkardılar bana maaş bile bağlanmadı napalm şimdi herkes sıkıntıda yeter da Biraz özelin olsun 20 TL için şunu yapmayın

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,793
153,375
113

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,793
153,375
113
Kurallar:

Sansar45 2 kişiye 15 TL

warcold
anticovid
Berat2010
bayramyay1
mrpunk35
berkayb95
Erosus
My856874
Kadircankhrmn
benzersiz35
unclaimed61
Guerra06
recebb
ctnbilgi
emreyagmur
Gencler96
Furk67
serkandemir50
Poyrazz
reAper192
Kazananlar özelden @Sansar45 papara no atar mısınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...