- 3,922
- 3,868
- 113
İyi ikisi de, sen kıyasla dedin diye söyledim. Yine de holigan'ı betco'dan everymatrix'e geçtikten sonra bıraktım.Ama TR ye göre holiganla jojo en sağlamı değilmi burdan biri 1.9m çekti holiden
İyi ikisi de, sen kıyasla dedin diye söyledim. Yine de holigan'ı betco'dan everymatrix'e geçtikten sonra bıraktım.Ama TR ye göre holiganla jojo en sağlamı değilmi burdan biri 1.9m çekti holiden
Bugun holigwn betten Bi kız arada ilk üyeliğe 500 TL verdiler sınırsız çekim dediler oran şart şurt yok dediler 19 k çektim şansAma TR ye göre holiganla jojo en sağlamı değilmi burdan biri 1.9m çekti holiden
Sen bilirsin ama dediğim gibiDün 10 k kaybettim de yatırsam bi 20-30 öder mi acaba merak ettim
Abi çok tuvaf geliyor bu siteler şöyle Bi kaç ay takılsam eminim betcolara dönüp bakmam da kayıp bonusu var betcodaBugun holigwn betten Bi kız arada ilk üyeliğe 500 TL verdiler sınırsız çekim dediler oran şart şurt yok dediler 19 k çektim şans
Tamam hacım teşekkür ederim 👍İyi ikisi de, sen kıyasla dedin diye söyledim. Yine de holigan'ı betco'dan everymatrix'e geçtikten sonra bıraktım.
3. Çekimde nobonus yaptı barındırmıyorlar kazananıstilbet
Ben olmadım daha çok çekimim var3. Çekimde nobonus yaptı barındırmıyorlar kazananı
Bişey sormam lazımBetnisantasi
Valla 2 saattir ödeme yapmıyorlar işkillendim @Kumbarabet DestekSen bilirsin ama dediğim gibi