- 728
- 254
- 63
Şans yok bu arabenimkide aynı sekılde tek golden gıttı luzern gelmıs
Şans yok bu arabenimkide aynı sekılde tek golden gıttı luzern gelmıs
Kardeşim yanlış anlama aslında mallığımız bu kumarı oynuyorsak üzerimizde oynamasak zaten kaybetmeyiz oysak durmayı bilsek yine kaybetmeyiz ama hiçbirşeyi beceremiyoruz defalarca kara geçmişken hep daha fazlasını istemekten kaybettiğim belki bin kere olmuştur geçen gün son 42 liramı yatırdım 580 yaptım ve geri sıfırladım şimdi mobil ödeme dönsün paycell den para çekiyim diye bekliyorum aybaşını getirmek için bu bence mallıkArkadaşlar tam bir aydır öyle bir şansızlık varki üzerimde belki 100 tane freebet bonus ve 5k para yatırdım tek bir çekim olmadı benim sansizligim mi bu yoksa sizdede durum boylemi
Aynen ben de var özellikle bugün 😓Arkadaşlar tam bir aydır öyle bir şansızlık varki üzerimde belki 100 tane freebet bonus ve 5k para yatırdım tek bir çekim olmadı benim sansizligim mi bu yoksa sizdede durum boylemi
Bekleyince şans geri gelmez kiBir kaç hafta uzak durmakta fayda var gibi
Biraz uzak durmak faydalı bence yoksa daha fazla kayıp yasabiliriz en azından zihni boşaltmak lazım nagatif havadan kurtulmak icinBekleyince şans geri gelmez ki
Bende de aynı şans yok ankArkadaşlar tam bir aydır öyle bir şansızlık varki üzerimde belki 100 tane freebet bonus ve 5k para yatırdım tek bir çekim olmadı benim sansizligim mi bu yoksa sizdede durum boylemi
Sistemi isletenler bunu bilmese, ilk yarı 4 gol olan maçta ikinci yarıda 50. dk da 2 gol oluruna 1.7 vermez mesela .Ya da yarım sayiyla kaçan basketler...Bunların hiçbiri tesadüf değil ve biz bunu anlamadikca kaybetmeye devam ediyoruz.Bu , global bir sistem, baronlar senin kaybettigin maçlardan milyar dolar kazanıyorson bir kac aydir tek gol tek sayidan kaciyor hep
Sistemi isletenler bunu bilmese, ilk yarı 4 gol olan maçta ikinci yarıda 50. dk da 2 gol oluruna 1.7 vermez mesela .Ya da yarım sayiyla kaçan basketler...Bunların hiçbiri tesadüf değil ve biz bunu anlamadikca kaybetmeye devam ediyoruz.Bu , global bir sistem, baronlar senin kaybettigin maçlardan milyar dolar kazanıyor
Al benden de o kadar valla olmadı mı olmuyor reis dk 50 1 gole oynuyorum futbol maçından çok wma ya dönüyorArkadaşlar tam bir aydır öyle bir şansızlık varki üzerimde belki 100 tane freebet bonus ve 5k para yatırdım tek bir çekim olmadı benim sansizligim mi bu yoksa sizdede durum boylemi