Gecmis olsun ev beceremedi yenmeyi dep lig sonuncusu bide ligden dusmus artikDün tek golden giden kupon Bodrum kırmızı görmesine rağmen gol attı ve Kocaeli maçının tek golünden gitti şaka gibi ya sinirden gittim uyudum maç bitince
Ekli dosyayı görüntüle 318037
Evet istatistikleri görsen bi bayılırsın ciddenGecmis olsun ev beceremedi yenmeyi dep lig sonuncusu bide ligden dusmus artik
Geçen ads maçına da üst girdim iy 2-0 ads önde dk 58 gibi pen kaçırdı 70 de antalya attı iptal oldu böyle bir bahtsızlık olmaz yaÜst dediğim maçta 8. Dk da 2-0 olup üstüne 2 penaltı kaçmıştı herşey olur
Pazar kim ya 5 atacağı takım yeminle işte olmayınca olmuyor istatistiklere bak 30 tane şut çekmiş Beykan Şimşekte oynamadı… Öyle hocanın ben …Geçmiş olsun bende dün ev üç atar diyip kaybettım ama senın gibi sinirden uyumayıp gunluk zararı çıkardım mutluluktan uyudum dost
Ekli dosyayı görüntüle 318041
Ekli dosyayı görüntüle 318042
30 şut 50 şut hikaye dost. Kim bilir kelle başı kaç para kaldırdılar satılmışlarPazar kim ya 5 atacağı takım yeminle işte olmayınca olmuyor istatistiklere bak 30 tane şut çekmiş Beykan Şimşekte oynamadı… Öyle hocanın ben …