- 9,934
- 4,561
- 113
Guncel diorsunuz canli destek aktif degil nasil bir site anlamadim bide 50 tl yatirimli bonus siteye bak sanki bana yatirimsiz freebet verecek canli destek 0
Sakin ol kardeşimGuncel diorsunuz canli destek aktif degil nasil bir site anlamadim bide 50 tl yatirimli bonus siteye bak sanki bana yatirimsiz freebet verecek canli destek 0
Dünden bugüne 400 e yakın sıra bekledim de aldım hayirdir senGuncel diorsunuz canli destek aktif degil nasil bir site anlamadim bide 50 tl yatirimli bonus siteye bak sanki bana yatirimsiz freebet verecek canli destek 0
Noldu az once hayirdir sen yaziyordun bizde bunu demek istiyoruz iste site given vermiyorduÖdeme yapacak bir site değil hesabı kapattılar uzak durun
Kardeş boş yapma işine bak benim burda olma sebebim yatırım yapıp çeken varmı millete yardımcı olmak sen yazmadan 5 dk önce bonus aldım geldin orda ne günceli canlı bakmiyor vs vs yazıyorsun bu sitelerde hizmet böyle bunu anlayın artık merdiven altı basit siteler ben yatırım yapmadığım halde hesap kapatıldı kimse 1 lira yatirmasin burayaNoldu az once hayirdir sen yaziyordun bizde bunu demek istiyoruz iste site given vermiyordu
Kardes sende bos yapma tartisilacak bisey yok ikimizde ayni seyden bahsediyoruz zaten sen guncel yazdin bende girdim canli destek yok yatirim yapilmaz dedim forumda aile gibiyiz kalp kirmaya gerek yok baskan yanlis anlasilma sadece yoksa konuda hemfikirizKardeş boş yapma işine bak benim burda olma sebebim yatırım yapıp çeken varmı millete yardımcı olmak sen yazmadan 5 dk önce bonus aldım geldin orda ne günceli canlı bakmiyor vs vs yazıyorsun bu sitelerde hizmet böyle bunu anlayın artık merdiven altı basit siteler ben yatırım yapmadığım halde hesap kapatıldı kimse 1 lira yatirmasin buraya
Canli destek yok agaDüşünmeden yatır lisans orjinal go curacao
50tl çarpmak için mi betco altyapılı site açmış bunlar öyle dandik çakma da görünmüyorArkadaşlar ödeme yapmıyor hesabı kapattılar 50 TL gitti benim başkalarının gitmesin uzak durun
Boşver alma biz aldikta ne oldu 250 yaptık adamlar odemiyormus kaldı öyle. Yatırım yapacaktım baktım 3 kişinin 50tlye çöküp kapatmışlar hesaplarıcanlı deestek yok bi bok yok
Aynen 50tl için yapmaları trajikomik. Betcountrust altyapısına ödedikleri kira parasinin yanında 3-5 kişiyi dolandırmak deve de kulak kalır.50tl çarpmak için mi betco altyapılı site açmış bunlar öyle dandik çakma da görünmüyor