- 2,561
- 3,495
- 113
Acele etme son adımda tökezleme sakin sakinKupon sonuçlanırsa oynayacağım onu bekliyorum yaa
Acele etme son adımda tökezleme sakin sakinKupon sonuçlanırsa oynayacağım onu bekliyorum yaa
Bol şans dosttttVARAN SON BEYLER
Bol sans depten dolayi umitliyim hadi bakalimVARAN SON BEYLER
Şansa erken sonuclansa 0.5 ust alirdinVARAN SON BEYLER
hadi bakalım bol sans olacak olacakVARAN SON BEYLER
Bol şansVARAN SON BEYLER Ekli dosyayı görüntüle 194749
Şimdiden tebrikler bugün bende roll yapmak istemiştim ama bu kadar gelemezdim .VARAN SON BEYLER Ekli dosyayı görüntüle 194749
açalım izleyem ssporttan hadi bol şansVARAN SON BEYLER Ekli dosyayı görüntüle 194749
Bro ben 3 yildir burdayim daha secilmedik be.adam 3 yillik uye 140 msji var rollu ona vermisler bakam ben ne zaman secilcemŞimdiden tebrikler bugün bende roll yapmak istemiştim ama bu kadar gelemezdim .
Bro bunu yapmasan iyiydi simdi kupon patlarsa akbaba gibi ustune atliycaklar 😁Şimdiden tebrikler bugün bende roll yapmak istemiştim ama bu kadar gelemezdim .
Reis ben genelde çevrimiçiyim de konulara mesaj fazla yazmıyordum hep okuyordumBro ben 3 yildir burdayim daha secilmedik be.adam 3 yillik uye 140 msji var rollu ona vermisler bakam ben ne zaman secilcem
Verdiler kutsali artik olursun 😁Reis ben genelde çevrimiçiyim de konulara mesaj fazla yazmıyordum hep okuyordum