- 38,677
- 20,172
- 113
Son 2 dk
Sende yaparsın bir gün@Shellac yarın bana yaptirsaniza bende yapayım 😂😂
Hadi inşallah denemek isterimSende yaparsın bir gün
Amin inşallah sendeBu arada cümleten kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar umarım hepimiz bu iletten kurtuluruz amin
Canın sağolsun kimsenin bildiği birşey yok zaten herkes tahmin ediyor sadece sende onu yaptın gerisi şansOlmadi dostlar cok anliyoz gibi bide roligne talip oluyoz 😀 lose @Shellac
Bidahjki sefere artık 😂Olmadi dostlar cok anliyoz gibi bide roligne talip oluyoz 😀 lose @Shellac
Anladım hacım ben üye yapıyor sandım site sponsorluğunda yapılıyormus güzel bişeySite 100 TL ekliyor, Hedef belirlenmiş o hedefe ulaşılması lazım
Ondan sonra bakiye 250 ye düzenleniyor
250 olarak çekim veriyor rollingi yapan kişi
Takip eden kişilere de 3 Kişiye 50 veya 5 Kişiye 30 TL şeklinde çekiliş yapılıyor.
100 TL de rollingcinin hakkı.
kafana takılan her hangi bir soru var mıdır dost
Nasil ben hepsini biliyorum ful fantezi olsun diye tek golden yatırıyorum kendimi 😂😂Canın sağolsun kimsenin bildiği birşey yok zaten herkes tahmin ediyor sadece sende onu yaptın gerisi şans
Elbette üyelerde yapabilir patlat gelsin bir kupon takip edelimAnladım hacım ben üye yapıyor sandım site sponsorluğunda yapılıyormus güzel bişey
Arkadaşta fantezi yapmıştır belki senin tarifedenNasil ben hepsini biliyorum ful fantezi olsun diye tek golden yatırıyorum kendimi 😂😂
Hahah olabilir 😂😂Arkadaşta fantezi yapmıştır belki senin tarifeden
Bursalimisiniz ? 16 dan yola çıkarak sordum kusura bakmayinHahah olabilir 😂😂
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 181852
Kasa ; 100 TL Hedef ; 750 TL
Hedefe Ulaşılması Durumunda 250 TL Çekim Talebi Oluşturacaktır.
Rollingi Yapan Üye 100 TL Kazanmış Olur.
Rollingi Takip Eden Destek Olan Sinerji Veren Dostlar Arasında 150 TL Dağıtım Yapılacaktır.
18.30 Gibi Başlayacağız.
Evet bursalıyız yakınsan erikliye bekleriz dostBursalimisiniz ? 16 dan yola çıkarak sordum kusura bakmayin