- 41,547
- 44,915
- 113
Harbimi öylemi düşünüyorsunEn çok yatırım yapan yada kaybı olanları tespit edip onlara verildiğini dusunuyorum
Harbimi öylemi düşünüyorsunEn çok yatırım yapan yada kaybı olanları tespit edip onlara verildiğini dusunuyorum
45 gece yolluyorum dostneyse. gönder gelsin @Muctwen
beklemedeyiz vardır bi bildiğin45 gece yolluyorum dost
Ewet öyle düşünüyorum ayrıca mantıklıHarbimi öylemi düşünüyorsun
Bol sans dost45 gece yolluyorum dost
Hayatın her alanında boyle dusunürmüsün?Ewet öyle düşünüyorum ayrıca mantıklı
Olay yatırım veya çekim değil bana çıkıp çıkmaması da değil bakıyorum hep aynı kişilere çıkıyor. Dersin ki oraya sitemize işte bu ay içerisinde örnek veriyorum min 500 lira yatıranlar katılabilir. Ona göre katılır insanlar ona göre çekilişyap üzerinden çekiliş yapılır. Adaletden her üyeye eşit davranmadan bahsediliyorsa bir forumda onun şartları yerine getirilir. Foruma sponsor site 3 tane hesaptan havale gönderiyor. Havale çekmek istemediğim halde foruma diyorum böyle böyle biz ne yapabiliriz diyorlar. Her konuya bazıları gibi boş yorum yapmıyoruz diye oluyor galiba. Şu saatten sonra uzun uzun bir şeyler yazmaya gerek yok.En çok yatırım yapan yada kaybı olanları tespit edip onlara verildiğini dusunuyorum
Tesekkurler dostBol sans dost
Ewet aksini iddami ediyorsun yoksaHayatın her alanında boyle dusunürmüsün?
Takmamak gerekOlay yatırım veya çekim değil bana çıkıp çıkmaması da değil bakıyorum hep aynı kişilere çıkıyor. Dersin ki oraya sitemize işte bu ay içerisinde örnek veriyorum min 500 lira yatıranlar katılabilir. Ona göre katılır insanlar ona göre çekilişyap üzerinden çekiliş yapılır. Adaletden her üyeye eşit davranmadan bahsediliyorsa bir forumda onun şartları yerine getirilir. Foruma sponsor site 3 tane hesaptan havale yapıyor. Havale çekmek istemediğim halde foruma diyorum böyle böyle biz ne yapabiliriz diyorlar. Her konuya bazıları gibi boş yorum yapmıyoruz diye oluyor galiba. Şu saatten sonra uzun uzun bir şeyler yazmaya gerek yok.
Hayatın her alanında boyle sakınce dusunup kararlar verıyorsan buralarda harcanıyorsun dostEwet aksini iddami ediyorsun yoksa
Bence katil çok ihtiyacın olur diye dusunuyorumHayatın her alanında boyle sakınce dusunup kararlar verıyorsan buralarda harcanıyorsun dost
2 cisine gelirsek katılmıyorum
Hmmm diyorsunBence katil çok ihtiyacın olur diye dusunuyorum
Başarı oranı düşükse ozaman tekde denemek gerekir bence sondakka gölü aranabilirbaşarabilen görülmedi
Hadi rast gele.İlk adim dostlar Ekli dosyayı görüntüle 195174
Ve won.İlk adim dostlar Ekli dosyayı görüntüle 195174