Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Santabet Rolling | Muctwen | Kasa 100 Hedef 750

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,879
4,842
113

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,778
1,781
113
En çok yatırım yapan yada kaybı olanları tespit edip onlara verildiğini dusunuyorum
Olay yatırım veya çekim değil bana çıkıp çıkmaması da değil bakıyorum hep aynı kişilere çıkıyor. Dersin ki oraya sitemize işte bu ay içerisinde örnek veriyorum min 500 lira yatıranlar katılabilir. Ona göre katılır insanlar ona göre çekilişyap üzerinden çekiliş yapılır. Adaletden her üyeye eşit davranmadan bahsediliyorsa bir forumda onun şartları yerine getirilir. Foruma sponsor site 3 tane hesaptan havale gönderiyor. Havale çekmek istemediğim halde foruma diyorum böyle böyle biz ne yapabiliriz diyorlar. Her konuya bazıları gibi boş yorum yapmıyoruz diye oluyor galiba. Şu saatten sonra uzun uzun bir şeyler yazmaya gerek yok.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,067
10,030
113
Olay yatırım veya çekim değil bana çıkıp çıkmaması da değil bakıyorum hep aynı kişilere çıkıyor. Dersin ki oraya sitemize işte bu ay içerisinde örnek veriyorum min 500 lira yatıranlar katılabilir. Ona göre katılır insanlar ona göre çekilişyap üzerinden çekiliş yapılır. Adaletden her üyeye eşit davranmadan bahsediliyorsa bir forumda onun şartları yerine getirilir. Foruma sponsor site 3 tane hesaptan havale yapıyor. Havale çekmek istemediğim halde foruma diyorum böyle böyle biz ne yapabiliriz diyorlar. Her konuya bazıları gibi boş yorum yapmıyoruz diye oluyor galiba. Şu saatten sonra uzun uzun bir şeyler yazmaya gerek yok.
Takmamak gerek

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,685
20,177
113
Başarılar dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...