- 4,573
- 1,805
- 113
154k iyi para aynı hataya düşmeden çekersin umarım
Ben de bir an anlamaya çalışıyorum son beğeni nedir diye . Adam kupon paylaşmış sadece birsey vadetmemis@Malatyali44 son beğeni
Çekiliş konusuna gitti aklım ya ama paylaşır heralde okadarda degildirBen de bir an anlamaya çalışıyorum son beğeni nedir diye . Adam kupon paylaşmış sadece birsey vadetmemis
Niye ctesi bro.odeme ctesimi gelcekmisAbiler çekilişi yapmayacagim demedim önceki kupon için kaybetmeme rağmen sözümü tutacağım haftasonu bu konuya da suana kadar olumlu mesaj yazanlara cekilis olmadan gönderim yapacagim bunların hepsi cumartesi günü olacak bu kupon kazansa da kazanmasada
Yok abi cumartesi kendi param gelecek çekimlerden vs bağımsızNiye ctesi bro.odeme ctesimi gelcekmis
Ne yani ben olumlu yazdım sana çek diye parayı ben elenmedim değil mi santimim....😈😊Abiler çekilişi yapmayacagim demedim önceki kupon için kaybetmeme rağmen sözümü tutacağım haftasonu bu konuya da suana kadar olumlu mesaj yazanlara cekilis olmadan gönderim yapacagim bunların hepsi cumartesi günü olacak bu kupon kazansa da kazanmasada
Helal paramı dagitacaksin ustad 🤣Yok abi cumartesi kendi param gelecek çekimlerden vs bağımsız
Dur hele ortalığı karıştırma 🤣🤣Niye ctesi bro.odeme ctesimi gelcekmis
Yaw kuponda daha mac varmis sen az once kupon copheye kaldi dedin bnde hic bakmadim 1 mac daha varmis yaSociedad 1-0
Takim golu 1.5 deil dimi total 1.5 gozukmuyi bahizSociedad 1-0