her kupon tutturan dağıtım yapmak zorunda değil adam dağıtacam diye paylaşım yapmamış konu amacı zaten kuponunu paylaşmakkuponu size getirtiyor parayı tek yiyor
o kadar milleti konuya çektin heyecan yarattın etkileşim kastın kazandın
Bırak dağıtım yapmayı cevap bile yazmıyorsun
klasik köylü kurnazı
memleket bunlarla dolu zaten.
SG edin bu gevşekleri
dağıtım yapmadan kupon yaptım diye konu acanlara s..tir cekin.
forumda takılan adamın parası yoktur para kazanıp göze sokmak sonra kaçmak saçmalık.
forum, bonus kovalama,freespin,soru sorma, muhabbet, sponsor destek gibi bircok amaca hizmet etmekte.
amacı olmayan dandik kupon paylaş konularına prim vermeyin .
(yanlış anlaşılmasın asla dağıtım konularına vb şeylere katılmam cebimde 1 lira dahi olmasa.ki her ay götü başı batırırım)
Bagımlıdır 10k kaybettiyse arkadan aklına bile gelmez burası dostkuponu size getirtiyor parayı tek yiyor
o kadar milleti konuya çektin heyecan yarattın etkileşim kastın kazandın
Bırak dağıtım yapmayı cevap bile yazmıyorsun
klasik köylü kurnazı
memleket bunlarla dolu zaten.
SG edin bu gevşekleri
dağıtım yapmadan kupon yaptım diye konu acanlara s..tir cekin.
forumda takılan adamın parası yoktur para kazanıp göze sokmak sonra kaçmak saçmalık.
forum, bonus kovalama,freespin,soru sorma, muhabbet, sponsor destek gibi bircok amaca hizmet etmekte.
amacı olmayan dandik kupon paylaş konularına prim vermeyin .
(yanlış anlaşılmasın asla dağıtım konularına vb şeylere katılmam cebimde 1 lira dahi olmasa.ki her ay götü başı batırırım)
Dost dagıtım yapacagını söyledi konu başında degil konunun ortalarında felan olması lazımher kupon tutturan dağıtım yapmak zorunda değil adam dağıtacam diye paylaşım yapmamış konu amacı zaten kuponunu paylaşmak
ben görmedim dediğini takip de etmedim konuyu dost ayıp etmiş ama yinede küfür etmeye gerek yokDost dagıtım yapacagını söyledi konu başında degil konunun ortalarında felan olması lazım
Hayırlı olsun kardesimKardeşim yazmisiz iste cekimle uğraşacam diye bilip bilmeden insanları yargılıyosunEkli dosyayı görüntüle 534715
Hala ulaşmadı sanırsam elineKardeşim yazmisiz iste cekimle uğraşacam diye bilip bilmeden insanları yargılıyosunEkli dosyayı görüntüle 534715
Ben demiştim bir sorun vardır diye aha buyrun işteKardeşim yazmisiz iste cekimle uğraşacam diye bilip bilmeden insanları yargılıyosunEkli dosyayı görüntüle 534715
Sen bakma onlara dost arkandan konuşanlara gerekli cevabı verdim ben Santi kelle hariç 18 dir dedim gelir dedim hepsi yukardaKardeşim yazmisiz iste cekimle uğraşacam diye bilip bilmeden insanları yargılıyosunEkli dosyayı görüntüle 534715