- 1,394
- 1,111
- 113
denemeyi öder kardeşimBunlara kuruş para yaturmauin tarihin en dolandırıcı sitesi cekimde bitmeyen bahaneler
denemeyi öder kardeşimBunlara kuruş para yaturmauin tarihin en dolandırıcı sitesi cekimde bitmeyen bahaneler
Anapara çekim sınırı yok 250 sabitliyor bakiyeyiBendw 1.1 k yaptim 100 bulursam cekmeyi denicem
Yatırım şartı yoktur diye yazmadım gördüm paylaştım ödeme alanlar olur umarımYatırımı var kardeşim
Aynen canli destek 100 yatir 250 cek sonra kalan 100le istediğini yap dedi. 60 lirayı 100 yapip atip cekcem bakalimAnapara çekim sınırı yok 250 sabitliyor bakiyeyi
Benim 3/5 çekim var öyle ufak tefek miktarlarda sorun çıkarmaz dost zaten diğer türlü tercih edilecek yer değilAynen canli destek 100 yatir 250 cek sonra kalan 100le istediğini yap dedi. 60 lirayı 100 yapip atip cekcem bakalim
Tebriklerr kazancın daim olsun dostAnapara çekim sınırı yok 250 sabitliyor bakiyeyi
Eyvallah dostumTebriklerr kazancın daim olsun dost
Yok ben siteyi biliyom zaten bunu oder ama 3 4 k hayatta odemez yatiracagim 100 ude çevirip hemen cekcem😂Benim 3/5 çekim var öyle ufak tefek miktarlarda sorun çıkarmaz dost zaten diğer türlü tercih edilecek yer değil
Aynen öyle dostYok ben siteyi biliyom zaten bunu oder ama 3 4 k hayatta odemez yatiracagim 100 ude çevirip hemen cekcem😂
Reis sen cekim yaptin mi? 100 yatirdim cekim verdim musteri etlem6icin kisitlandi dedi canli destek sahabet gibi yavas 5 dkdir tık yokAynen öyle dost
Yok dost yarin atm ye gidip atcam Kart boşReis sen cekim yaptin mi? 100 yatirdim cekim verdim musteri etlem6icin kisitlandi dedi canli destek sahabet gibi yavas 5 dkdir tık yok
Bakiye duzenlendimi benimkini 250 ye sabitledilerReis sen cekim yaptin mi? 100 yatirdim cekim verdim musteri etlem6icin kisitlandi dedi canli destek sahabet gibi yavas 5 dkdir tık yok
Tamam duzeldi yatirdilar.Bakiye duzenlendimi benimkini 250 ye sabitlediler
Dm atBakiye duzenlendimi benimkini 250 ye sabitlediler
Neymiş sorun niye kisitlamislarTamam duzeldi yatirdilar.
Ilk cekim oldugu icinmis ama 1 dk da yatirdilar herkesi bilgisineNeymiş sorun niye kisitlamislar