Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Santosbetting 50 TL Deneme Bonusu

fthdrm

Üye
Yeni Üye
27
13
3
ulan ne gereksiz adamsın 1000 tl mi ödemişler bi bak bakalım
zaten kurallar yazıyor 1000 yap 200 çek şeklinde yorum yapmadan önce bir oku ne yazılmış sonra kendini rezil etme buralarda
Ekli dosyayı görüntüle 283839
200 tl çekim yapmışım mesajları okumuyor musunuz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz sizin gibileri anlayamıyorum burada insanlar faydalansın diye paylaşmışım site sana bonus eklemedi diye bana niye sallamaya çalışıyorsun
Ulan beyin yoksunu sen okuduğunu anlamıyor musun 998 yapmışsı şart 1000tl demişim sana

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
607
254
63

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
607
254
63
Ulan beyin yoksunu sen okuduğunu anlamıyor musun 998 yapmışsı şart 1000tl demişim sana
yine anlayamazsın diye biraz daha açayım olayı 1563 verince spin biraz daha oynamaya devam ettim o yüzden bakiye 1200 civarına gelince çekim vermişim umarım o ufak beynin olayı kavramıştır yine anlayamadıysan burada polemik yapıp rezil olmaya devam etme

fthdrm

Üye
Yeni Üye
27
13
3
ulan ne gereksiz adamsın 1000 tl mi ödemişler bi bak bakalım
zaten kurallar yazıyor 1000 yap 200 çek şeklinde yorum yapmadan önce bir oku ne yazılmış sonra kendini rezil etme buralarda
Ekli dosyayı görüntüle 283839
200 tl çekim yapmışım mesajları okumuyor musunuz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz sizin gibileri anlayamıyorum burada insanlar faydalansın diye paylaşmışım site sana bonus eklemedi diye bana niye sallamaya çalışıyorsun
yine anlayamazsın diye biraz daha açayım olayı 1563 verince spin biraz daha oynamaya devam ettim o yüzden bakiye 1200 civarına gelince çekim vermişim umarım o ufak beynin olayı kavramıştır yine anlayamadıysan burada polemik yapıp rezil olmaya devam etme
Ulan beyin yoksunu çekim verdiğin ekran görüntüsü 998tl sana onu soruyorum en başından beri 998tl bakiyeyle nasıl çekim verdin diye götünden konuşacağına en başında bu şekilde aciklasana yavşak herif

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
607
254
63
Ulan beyin yoksunu çekim verdiğin ekran görüntüsü 998tl sana onu soruyorum en başından beri 998tl bakiyeyle nasıl çekim verdin diye götünden konuşacağına en başında bu şekilde aciklasana yavşak herif
birader hala ısrarla aynı seyi soyluyorsun zaten kaç para kazandığımı daha önce paylaştım çekim ekranını paylaştığımda 100X kazandığım kazanç linki paylaşmısım okuduğunu anlayamıyorsun ısrar ediyorsun tekrar ve sonkez su görsele bakarsan görürsün 1670250208710.png

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
460
83
Beyler bonus yok konuyu kapatirmisiniz