Tamam dostum haber veririm birazdan yatircam güzel maç yok suan olmadı rastgele atarım bi maça sonuçta kaybetsede 150 bizim çekersem hemen paylasirimOdenirse haber ver kardesim
bonusmu?Ben talep ettim destek engelledi
Evetbonusmu?
Onaylandi mi122 TL çekim yaptım ben Ekli dosyayı görüntüle 334705
Dostum cekim geldi 16 dakikada haberin olsunOdenirse haber ver kardesim
Aldım kanka ben ne zaman bonus alsam param olmuyor al bu kupon geldi birde betasus geldi ikisini de çekemedim. Param olunca gelmiyor şaka gibi
Max 150 tl mi cekebiliyoruzDostum cekim geldi 16 dakikada haberin olsun
hayır kupon'dan max 150 kazanıyorsun 50tl yatırıyorsun 1.50 orana basıyorsun çekiyorsun sanırım max 10 katı olması lazımMax 150 tl mi cekebiliyoruz
Çekim maksimum 150 değil mi nasıl 230 çektin230 çektim arkadaşlar 20 dkda yattı
50tl yatırıyorsun onun 10 katı çekimi varÇekim maksimum 150 değil mi nasıl 230 çektin
150 senin yatirdigin 50 lirada kazansın kaybetsinfarketmez o senin Ama oynadiginda gelirse hepsi cekim max 10 kat çevirip cekebilirsin ben riske girmedim yatirdim rastgele 50 attım maça gelmedi 150 cekip kendi siteme yatirdimMax 150 tl mi cekebiliyoruz
İyiymiş150 senin yatirdigin 50 lirada kazansın kaybetsinfarketmez o senin Ama oynadiginda gelirse hepsi cekim max 10 kat çevirip cekebilirsin ben riske girmedim yatirdim rastgele 50 attım maça gelmedi 150 cekip kendi siteme yatirdim