- 7,501
- 4,306
- 113
kardeş tohumuna paramı saydın bedava alacaksın ödeme yapmazsa beni bileceksin hayırdır ben ödeme yapar kesin demedim ödeme yapar gibi dedim yazdığımı iyice oku ona göre cevap yazÖdemezse seni tanırız bak. Kefil sensin.
kardeş tohumuna paramı saydın bedava alacaksın ödeme yapmazsa beni bileceksin hayırdır ben ödeme yapar kesin demedim ödeme yapar gibi dedim yazdığımı iyice oku ona göre cevap yazÖdemezse seni tanırız bak. Kefil sensin.
Konuyu acan arkadas oyle yazmis en baş sayfadayok kardeş 500 yap değil öyle olsa 8grasmazdim şartı 1000 yap 100 çek 2000 yap 200 çek 3000 yap 300 çek senin yanlışın var dost
Tamam 👍kardeş tohumuna paramı saydın bedava alacaksın ödeme yapmazsa beni bileceksin hayırdır ben ödeme yapar kesin demedim ödeme yapar gibi dedim yazdığımı iyice oku ona göre cevap yaz
Sakin ol şampiyon. Benim o yazdığım cvp şaka amaçlıydı. Korkmakardeş tohumuna paramı saydın bedava alacaksın ödeme yapmazsa beni bileceksin hayırdır ben ödeme yapar kesin demedim ödeme yapar gibi dedim yazdığımı iyice oku ona göre cevap yaz
@Muroo1988 bu bonus alınmaz kankaCanlı destek mi ekliyo bunu kral
Dost nasıl aldın onu da diyiver sana zahmetBonusunuz eklenmiştir.
2 TL değerinde 100 freespini Pragmatic sağlayıcısına ait * Gates of Olympus* oyununda gecerlidir.
*Elde edilen kazanç PRAGMATİC sağlayıcısında gecerlidir.*
1000 tl bakiye yapmanız durumunda 100 tl - 2000tl yapmanız durumunda 200 tl ve - 3000 tl yapmanız durumunda 300 tl cekim talebi verebilirsiniz. BOL ŞANS DİLERİM.
Ben Aldım
Destekten alıyorsun dostum da alma boş yere datanı verme ben farklı kişi üstünden girip denedim slotları hileli data alıyolarDost nasıl aldın onu da diyiver sana zahmet
Sitede destek yok kiDestekten alıyorsun dostum da alma boş yere datanı verme ben farklı kişi üstünden girip denedim slotları hileli data alıyolar
LinkSanvegasbet 200 freespin gates of Olympus deneme bonusu 500 yap 200 çek
Canlı destek ölü