- 5,121
- 4,839
- 113
Yok o lafın esprisi farklı yıllar önceye dayanıyor🤣Abi bırak şimdi bu işleri tamam rolü kaptın. Yalandan sevinme be 🤣
Yok o lafın esprisi farklı yıllar önceye dayanıyor🤣Abi bırak şimdi bu işleri tamam rolü kaptın. Yalandan sevinme be 🤣
Sadece 1 kişiye mi rollAbi bırak şimdi bu işleri tamam rolü kaptın. Yalandan sevinme be 🤣
EvetSadece 1 kişiye mi roll
Ben de 6-7 yıldır asiruhu tanırım. Takılıyorum arada onaYok o lafın esprisi farklı yıllar önceye dayanıyor🤣
Teşekkür reis
dDAbi bırak şimdi bu işleri tamam rolü kaptın. Yalandan sevinme be 🤣
Yaa yıllar nasilda geçti gitti ,;((Ben de 6-7 yıldır asiruhu tanırım. Takılıyorum arada ona
Benim gözlerim mi kör mehmetinho göremiyorum 😄Ben de 6-7 yıldır asiruhu tanırım. Takılıyorum arada ona
Valla güzeldi. O dönem turganla forumun içinden geçiyorduk. Çok dağıttık o foruma. Senin şiir konun çok aktifti. Şiiri bıraktın mı abiYaa yıllar nasilda geçti gitti ,;((
Yaziyom ara sıra,,ama forumda değil...şiir sayfası forumunda...Valla güzeldi. O dönem turganla forumun içinden geçiyorduk. Çok dağıttık o foruma. Senin şiir konun çok aktifti. Şiiri bıraktın mı abi
Sende yabancı değilsin galibaValla güzeldi. O dönem turganla forumun içinden geçiyorduk. Çok dağıttık o foruma. Senin şiir konun çok aktifti. Şiiri bıraktın mı abi
YesTebrikler bro.Bu 10K yapınca 20K çekme kuponu mu?Aktif mi bu acaba?
Bu Turgay neoldu nerelerde,hayattami hiç bilmiyom,,orasını bittiği içinde uzun zamandır girmiyom..Valla güzeldi. O dönem turganla forumun içinden geçiyorduk. Çok dağıttık o foruma. Senin şiir konun çok aktifti. Şiiri bıraktın mı abi
Ben hep marleydim kardo. Gerçi sen de vardın vedat abi zamanında. Kendi kurduğu forumda ama.Sende yabancı değilsin galiba
Teşekkürler brom deneyelim bizde o vakit.Kazancın daim olsun kolay gelsin
Valla ben de hiç bilmiyorum abi. Kayıplara karıştı. En son 2 yıl önce konuştukBu Turgay neoldu nerelerde,hayattami hiç bilmiyom,,orasını bittiği içinde uzun zamandır girmiyom..
Tanırsın elbette hafıza kuvvetlidir seninde,,Rus kızları aklını almadiysa tabikiSende yabancı değilsin galiba
Aynen kral hatırladım orda da vardık VedatinBen hep marleydim kardo. Gerçi sen de vardın vedat abi zamanında. Kendi kurduğu forumda ama.