- 5,078
- 4,790
- 113
Bol şanslar yazdığın gibi gelsinHedef için son kupon gelirse takipleyen dostlara jübileye yakışır bi dağıtım yaparız bol şanslar şimdiden🤣Ekli dosyayı görüntüle 653248
Foruma girer girmez konu açtın helal. Bol bol şansHedef için son kupon gelirse takipleyen dostlara jübileye yakışır bi dağıtım yaparız bol şanslar şimdiden🤣Ekli dosyayı görüntüle 653248
🤣🤣Foruma girer girmez konu açtın helal. Bol bol şans
Bol şans reisHedef için son kupon gelirse takipleyen dostlara jübileye yakışır bi dağıtım yaparız bol şanslar şimdiden🤣Ekli dosyayı görüntüle 653248
Bol bol şansHedef için son kupon gelirse takipleyen dostlara jübileye yakışır bi dağıtım yaparız bol şanslar şimdiden🤣Ekli dosyayı görüntüle 653248
Jübile derkenHedef için son kupon gelirse takipleyen dostlara jübileye yakışır bi dağıtım yaparız bol şanslar şimdiden🤣Ekli dosyayı görüntüle 653248
Gidiyorum Hakan buralardanJübile derken
NereyeGidiyorum Hakan buralardan
Çok uzaklaraNereye
Yolun bahtin açık olsun reis az tanıdık seni ama iyi adamdin Allah a emanet ol ♥♥Çok uzaklara
Gelmezse buralardayız geneYolun bahtin açık olsun reis az tanıdık seni ama iyi adamdin Allah a emanet ol ♥♥
Gelsin o zaman git buralardanGelmezse buralardayız gene
Gülü susuz bizi sensiz bırakma .Gidiyorum Hakan buralardan
bol sansHedef için son kupon gelirse takipleyen dostlara jübileye yakışır bi dağıtım yaparız bol şanslar şimdiden🤣Ekli dosyayı görüntüle 653248
Oynamayı bırakmayı düşünüyorum borcum harcım yok niye oynamaya devam ediyorum ki salak gibiBol şanslar dostum ne jübilesi emekli mı oluyorsun