- 14,547
- 3,604
- 113
89
DevamDostum dönmez burdan artık sayma boşver o başka maça oynamıştır çoktan
Kendi konuna gel la )Geleni tek attım gelirse devam gelmezse zıbarıp yatarız artık
Abi sende vur artık haftaya forumu bırakıyorum gözüm açık gidicem bı vuramadin parayıKendi konuna gel la )
Bolsans hadi..çıplak uyutma bizi @sapsap10
Nereye dostumAbi sende vur artık haftaya forumu bırakıyorum gözüm açık gidicem bı vuramadin parayı
AskereNereye dostum
Sahimi,,evleniyormusun yoksa,,Abi sende vur artık haftaya forumu bırakıyorum gözüm açık gidicem bı vuramadin parayı
Ne saçmalıyorsun dostum gece geceAdamı bir rahat bırakın da adam bir rahat kafayla zararını çıkarsın sürekli etiket atıyorsunuz
Yok abi askere gidicem 30 umdan sonra 🤣 olur olur umarım bı gün vurursun sağlam ben vuramadim hiç bir zaman ama sende o ışık var 🤣Sahimi,,evleniyormusun yoksa,,
Ben nasıl vurayimki,,bizim yüz iki yüzle en fazla 1k ceker kacariz,onuda başka siteye veririz..kasa lazım vurgun icin
Yegenimde gidiyor Sivas'a,,sen nereye gidiyorsun..Allah yardımcınız olsun..Hayırlı teskerelerYok abi askere gidicem 30 umdan sonra 🤣 olur olur umarım bı gün vurursun sağlam ben vuramadim hiç bir zaman ama sende o ışık var 🤣
Amin abi cümlemize sağolasın Çanakkale benimYegenimde gidiyor Sivas'a,,sen nereye gidiyorsun..Allah yardımcınız olsun..Hayırlı teskereler
Oooo Şehitler diyarına selam olsun..çok maneviyatı yüksek yere gidiyorsun..hadi bakalım..sağ salim gidip gelesinAmin abi cümlemize sağolasın Çanakkale benim
Hayırlı tezkerelerAmin abi cümlemize sağolasın Çanakkale benim
Eyvallah abi sağolasın Allah razı olsunOooo Şehitler diyarına selam olsun..çok maneviyatı yüksek yere gidiyorsun..hadi bakalım..sağ salim gidip gelesin
Eyvallah dostHayırlı tezkereler
Kazanirsan gör şu kızı son ana kadar hep umitliydi biz banliyken milyoner olmuşsun hiç yakıştıramadım hadi ariverderci
🤓🤓🤓😝Kazanirsan gör şu kızı son ana kadar hep umitliydi biz banliyken milyoner olmuşsun hiç yakıştıramadım hadi ariverderci