- 75,631
- 27,133
- 113
23 6:20 mola
Ilk per cok atmıslar o kurtarıyo suanlıkYa antene bak turnike kaçırıyor 🤣
Trent jr da sayısı yok bunun da uclukten başka bı numarası yok çuvalla para kazanıyorYa antene bak turnike kaçırıyor 🤣
İçimiz acıyor akılsız başımız yüzündenSenı saydıran hayat ah ahhh
Oha 28 olmuş orada fark, supriz den korktuk boston -10.5 tan yattik bizde işte, sapsap in şeytan tuyunden kapmak lazimHous ıkıncı yarı azaltır uzulmezsın
Senı boyle gormek uzuyo yemınle umarım duzelırsın kendımıze alıstıkta senı gormekİçimiz acıyor akılsız başımız yüzünden
Golden 21 üstü fark kazanır bende alacaktım da yemedi façam güzel oranı vardı🤣Oha 28 olmuş orada fark, supriz den korktuk boston -10.5 tan yattik bizde işte, sapsap in şeytan tuyunden kapmak lazim
Herşey yoluna girer dost sıkma canınıİçimiz acıyor akılsız başımız yüzünden
Benıde memp yedı 55 cıkar dedıydık ılk per hayatının en kotu perını oynadı takımOha 28 olmuş orada fark, supriz den korktuk boston -10.5 tan yattik bizde işte, sapsap in şeytan tuyunden kapmak lazim
Golden ilk per baremi 53ten açmışlardı üst oldu valla kaçtıGolden 21 üstü fark kazanır bende alacaktım da yemedi façam güzel oranı vardı🤣
Valla ya olmasa bile heyecanı yeterdi iyi gidiolarGolden 21 üstü fark kazanır bende alacaktım da yemedi façam güzel oranı vardı🤣
Bu gece yapıyon bu sporu geldikGelirse 4 dosta atarız bişeyler ama sadece 4 dost baştan diyorum Ekli dosyayı görüntüle 650839