- 1,462
- 264
- 83
51 ohohoohoh
Bpl sansAguada ilk yarı 90.5 92.5 94.5 üst 3/2 yapsak bile kâr
🤫 🤫 valla burda dağitimlarda felan hiç birsey alamiyorum hala alişamadim bu foruma 🤔 takip ediyorum bazen finalde iyi geceler deyip çikiyorum konulardan 😁 sevenim az galiba ama sen unutmazsin beni şimdi yatiyorum bütün kuponlarinin tutar inşallah bol şans. iyi gecelerLinç ederler seni burada🤣
İyi gecelerin olsun dostum🤫 🤫 valla burda dağitimlarda felan hiç birsey alamiyorum hala alişamadim bu foruma 🤔 takip ediyorum bazen finalde iyi geceler deyip çikiyorum konulardan 😁 sevenim az galiba ama sen unutmazsin beni şimdi yatiyorum bütün kuponlarinin tutar inşallah bol şans. iyi geceler
Yat yat başarırsak öttürürüm kutuyu🤣🤫 🤫 valla burda dağitimlarda felan hiç birsey alamiyorum hala alişamadim bu foruma 🤔 takip ediyorum bazen finalde iyi geceler deyip çikiyorum konulardan 😁 sevenim az galiba ama sen unutmazsin beni şimdi yatiyorum bütün kuponlarinin tutar inşallah bol şans. iyi geceler
ADAMM ADAMMMM 😍Yat yat başarırsak öttürürüm kutuyu🤣
Bets10 sandım siteyi. Sonradan cyber ve limit deyince değil dedim. Nasıl bonus kardo bu. Cyber e falan sıkıntı çıkarmasınlarİyi ki limit varmış yoksa cori maçında kasayı batırmıştık🤣🤣