- 6,915
- 4,716
- 113
Bende de iph 7 varken aynisi oluyordu, telefonun islemcisi yetmiyor iph 12’ye gecince düzeldiİphone 7 her tarayici da ayni sorun oluyor..
Bende de iph 7 varken aynisi oluyordu, telefonun islemcisi yetmiyor iph 12’ye gecince düzeldiİphone 7 her tarayici da ayni sorun oluyor..
Sendeki umuttan bende istiyorumKanka aslinda oyun fena degil. Son deneme bonusunda tek spin cevirebildim 1tllik spinden 12 tl verdi. Kaldi 99 spin cevirebilsem verecek kesin eminim
yok zaten sorun direk belli oldu 7nin işlemcisi yeterli değil android ham sürümlerde de aynı sorun olur eski tip bilgisayarda da aynı sorun olur ekran kararır bir el oynarsın oyundan atar normaldir yani puffin web browseri indir orda da olmazsa o telefon ile olmaz 8 de bile aynısı oluyor7 64 gb knka model. Guvenli interneti denememistim tesekkur ederim cozumun icin.
Tarayıcı veya internet ile alakalı değil dostum hatta iPhone ile alakalı da değil ben boyutundan dolayı iPhone se den vazgeçemedim bir türlü diğer telefonlar çok büyük geliyor bende de bu oyunda aynı sorun var artık yetersiz kalıyor eski modeller oyun güçlü işlemci RAM vs istiyor Apple faklı ürünler de var bende onlarda sorun olmuyor sadece se kullanırken sorunluArkadaşlar, aranıza bu sorunu çözebilen birisi var mi? Hiç bir siteden bu oyunu oynayamiyorum. Her tarayicida sorun oluyor. Zaten sorunlu oldugu icin ozellikle bu oyuna girmiyorum ama bonus alinca vecbur girmek zorunda kaliyorum. Bu sorun yuzunden bir dunya bonus yalan oldu.