Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Satılık Yeni Sezon Beşiktaş Kombinesi

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Selam arkadaşlar. Gecen hafta yeniletmiş olduğum yeni sezon kombinemi işimden dolayı kullanamayacağım. Almak isteyen olursa normal fiyatının biraz daha uygununu devir edebilirim :)

408 blok kuzey üst tribünü

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Knk kaçtan satışa çıkacak ki geçen sene 2 den satışa çıkmadı mı bu yıl max 10 dan çıkar onuda 2 derbiye gitmesen toplarsın

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Knk kaçtan satışa çıkacak ki geçen sene 2 den satışa çıkmadı mı bu yıl max 10 dan çıkar onuda 2 derbiye gitmesen toplarsın
Kuzey üst 4.500 den satışa çıktı kardeşim öncelikli olanlara. Bende öncelikli olarak yenilettim tekrar dan. Geçen sene 1600 e aldığım kombine yi tek derbide karaborsa da 2 2.5 k ya sattılar. Ben karaborsa işini sevmem Beşiktaşlı adam a yakışmaz bu sene yine tek maçtan cıkar kombine parası ama ben kendim gidemiyorsam başkasına en azından faydam olsun istiyorum. 3.500 4000 arasına bırakıcam alan olursa

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,745
22,968
113
Forum içi alışveriş yasak

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,130
47,913
113
Kuzey üst 4.500 den satışa çıktı kardeşim öncelikli olanlara. Bende öncelikli olarak yenilettim tekrar dan. Geçen sene 1600 e aldığım kombine yi tek derbide karaborsa da 2 2.5 k ya sattılar. Ben karaborsa işini sevmem Beşiktaşlı adam a yakışmaz bu sene yine tek maçtan cıkar kombine parası ama ben kendim gidemiyorsam başkasına en azından faydam olsun istiyorum. 3.500 4000 arasına bırakıcam alan olursa
Karaborsa isi besiktasli adama yakismaz diyorsun onu satanda alanda besiktasli kardes 🤔🙄