- 75,631
- 27,133
- 113
Yukarda yazılan uclu demıvalla 3.5 üst oldu nasip işte bu işler 2 dakkada değişiyor belki 2 golde kalcaktı 4 gol oldu arkadaşlar 15 dakika yemek molası veriyorum @NashNash'e payfix bırakın.
Yukarda yazılan uclu demıvalla 3.5 üst oldu nasip işte bu işler 2 dakkada değişiyor belki 2 golde kalcaktı 4 gol oldu arkadaşlar 15 dakika yemek molası veriyorum @NashNash'e payfix bırakın.
Kim bırakıyor kivalla 3.5 üst oldu nasip işte bu işler 2 dakkada değişiyor belki 2 golde kalcaktı 4 gol oldu arkadaşlar 15 dakika yemek molası veriyorum @NashNash'e payfix bırakın.
afiyet olsunvalla 3.5 üst oldu nasip işte bu işler 2 dakkada değişiyor belki 2 golde kalcaktı 4 gol oldu arkadaşlar 15 dakika yemek molası veriyorum @NashNash'e payfix bırakın.
Afiyet olsun Liste belli mi dost ?valla 3.5 üst oldu nasip işte bu işler 2 dakkada değişiyor belki 2 golde kalcaktı 4 gol oldu arkadaşlar 15 dakika yemek molası veriyorum @NashNash'e payfix bırakın.
Kesenee bereket olsun dostum 3 arkadaşa bol şanslararkadaşlar ulaşamadıgım arkadaşlar hakkını helal etsin devam edicez birazdan 3 kişiye ulaştık
Mission is completed 🤣🤣
thenks fenks yuuMission is completed 🤣🤣
✅ 👏 👏
canın sagolsun senin dost bidahakineTotem yapamadık dost affet
Tebrikler dostum
sagol dostTebrikler dostum